2777
2789

مامانا بیاین بگین 

۱-چه مارک پوشکی رو.

۲-چند تایی

۳-چه قیمتی

میخرید.

و در آخر بگین راضی هستین یا نه و چه مارکی رو پیشنهاد میدین و اگر کاری میکنید که اقتصادی تره بگین لطفا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مای بی بی سایز 2 

بسته 18 تایی کوچیکش 7500 

بسته 44 تاییش 21000

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
پوشک رو ول کنین همین الان تو قسمت مجله نی نی سایت خوندم که شیر خشک هم نیست میخوان جیره بندی کنن  ...

آدم میتونه شیر خودش رو به بچه بده اما آیا میتونه پوشک نبنده؟؟😐😐😐

من شنیدم خیلی گرون شده پوشک ولی هنوز خودم تو خریدش نیفتادم

والا من جدیدا بانی خریدم ۱۴ تایی ۸ تومن راضی نیستم چون حس میکنم موقعه تعویض پوشک ی کم پاش قرمز میشه با اینکه پماد همیشه بپاش میزنم ولی ببم مای بیبی و مولفیکس اینجوری نبود یا خیلی خیلی کم بود

روزی چند تا پوشک استفاده میشه معمولا؟

دختر من الان 4 ماهشه میانگین روزی 4 یا گاهی 5 تا ولی اوایل تا روزی 8 یا 9 تا هم رکورد داشت 😄 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
آدم میتونه شیر خودش رو به بچه بده اما آیا میتونه پوشک نبنده؟؟😐😐😐 من شنیدم خیلی گرون شده پوشک ولی ...

وفتی ی بچه ای مثل بچه من سینه ام رو نگرفت شیر بخوره واسه ما ها شیرخشک از پوشک مهم تره

مای بی بی سایز 2  بسته 18 تایی کوچیکش 7500  بسته 44 تاییش 21000

امکان نداره مای بی بی 21. من پسرم رو تازه از پوشک گرفتم. آخرین بار روی خود بسته 36 بود که من 28 خریدم. الان که گرون تر شده.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.