2777
2789
عنوان

خواب دیدم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
😍😍😍چقدر همسرتون باشعورن🙏🙏 حالا اينكه باردارين و خواب دخترتون رو ديدين خييلي قشنگ و خيره ولي در ...

آره با حس خوب بیدار شدم کلا مخصوصا که روز جمعه روز عید به دنیا اومد تو خوابم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانیک شماتست نمک یاجوش شیرین یاکلم قرمز ویا جدول چینی انجام دادی

آره گلم ، تست جوش شیرین برای هفته سیزده برای من فثل فشفشه کف کرد ولی هفته ۱۶ اثری از کف نبود ، جدول چینی سه نفر برام گرفتن پسر اومد ، این خانم مهسا و رها و کلئوپاترا، ولی خودم رفتم اصل سایت تقویم چینی خارجی درآوردم به سن چینی و ماهش البته نمیدونم درست درآوردم یا نه ولی اونجا دختر بود ، علایمم که همش اکثرا پسره ولی سونو تا ۱۶ هفته گفته دختره ولی آنومالی نرفتم هنوز منتظرم هفته ۲۰ تموم بشه 

آره با حس خوب بیدار شدم کلا مخصوصا که روز جمعه روز عید به دنیا اومد تو خوابم 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏 الان شما ي فرشته همراتون داريد😍😍چقدررر حس قشنگيه😍😍😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏 الان شما ي فرشته همراتون داريد😍😍چقدررر ...

آره گلم ، با اینکه قبلا همه بهم میگفتن پسر داری قطع یقین ولی سونو تا الان گفته دختره و‌من بهش استناد کردم با اینکه آنومالی نرفتم هنوز، باز از وقتی فهمیدم دختر دارم احساس میکنم فقط مامان یه دختر بچه میتونم باشم ، ناز و دلنشین... 💖💖💖😘😘😘😘

آره گلم ، با اینکه قبلا همه بهم میگفتن پسر داری قطع یقین ولی سونو تا الان گفته دختره و‌من بهش استناد ...

الههههييي فارغ از جنسيت صااالح و سالم باشههه🙏🙏😍😍😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
عزیرم خواب ظن چپه .خواب زن اصلا هم چپ نیست.چه خواب خوشگلی😍

آره خیلی ذوق کردم بیدار شدم ،همون جا شوهرمم بیدار کردم تعریف کردم بچمو دیدم دست زدم بهش چهره اش رو دیدم ...😍😍😍