2777
2789
عنوان

خواب دیدم ....

329 بازدید | 36 پست

تازه بیدار شدم ، خواب دخترم که به دنیا میاد ، قیافه اش با مزه بود ولی نه به من رفته نه باباش ،موهای پری داشت که لمسش میکنم چشاش خمار که نگاهم میکنه ذوق میکنم و دست میکشم به موهاش ، الهی چه حس خوبی داشتم اون لحظه😍😍😘😘😘.....

روز جمعه به دنیا اومد یکی از روز های عید فطر یا قربان بود .... زایمانم بهمن هست نزدیک اون روزا نیست پس چرا این طوری خواب دیدم🤔🤔....

اسمشم همون جا آنیکا انتخاب کردم، به پرستار توضیح میدم من اسمم آتنا هست ،فامیل شوهرمم نیک راد ، میخوام آنیکا بذارم که به هر دو بیاد !!!! چقدر تو خواب منطقی توضیح میدم تعجب کردم.... اصولا میگن خواب زن چپه ، ولی این موقع صبح دیدم ، چپ این خواب چی میشه ؟! 😄😄

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواب نبود که لامصب خیلی واقعی بود با جزئیات

هنوز حال ندارم همه جزییات رو بگم خیلی همه چی با جزییات یادمه ، لا مصب سی اچ فور آدم بزنه بالا همین میشه دیگه

چه خواب لذت بخشی😍😍❤❤ هر وقت میبینمت یاد دندونای خوشگلت میفتم 😍❤🌹

عه ،چه جالب ، چه حافظه خوبی داری که اسم کاربر ها رو بلدی 

هنوز حال ندارم همه جزییات رو بگم خیلی همه چی با جزییات یادمه ، لا مصب سی اچ فور آدم بزنه بالا همین م ...

ولی خوش بحالت منم دلم میخواد خواب پسرمو ببینم ولی تا حالا که ازین خوابا ندیدم

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  
خیلی خوبه اصلا هم چپ نیس ان شالله همین حس رو تو واقعیت خواهی داشت 😘

ایشالا ، خیلی اون لحظه که موهای پر و لطیفشو لمس میکردم حس خوبی داشتم ، میخواستم براش غش کنم چقدر دخترمو دوست داشتم 

معني اسمش مرحمت و نيكي و زيباييه😍😍😍عززززيزززم الان سرچ كردم چون خوابتون برام جالب بود.. قبلا اين اسم رو انتخاب كرده بودين؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
ولی خوش بحالت منم دلم میخواد خواب پسرمو ببینم ولی تا حالا که ازین خوابا ندیدم

من تا الان دو بار دیدم ، ولی قبلی پسر بود با یه قیافه دیگه ، اون موقع هم تا دستم میگیرم خیلی ذوق میکنم 

معني اسمش مرحمت و نيكي و زيباييه😍😍😍عززززيزززم الان سرچ كردم چون خوابتون برام جالب بود.. قبلا اين ...

آره عزیزم،قبلا انتخاب کردم ولی خیلی واضح دارم براش منطقی توضیح میدم علت انتخاب اسمش رو ،این برام جالب بود، شوهرم انتخاب اسم رو به عهده خودم گذاشته چون اعتقاد داره فامیل پدر خود به خود رو‌بچه میاد اسم دیگه حق مادره که خودش انتخاب کنه برا بچه 

آره عزیزم،قبلا انتخاب کردم ولی خیلی واضح دارم براش منطقی توضیح میدم علت انتخاب اسمش رو ،این برام جال ...

😍😍😍چقدر همسرتون باشعورن🙏🙏 حالا اينكه باردارين و خواب دخترتون رو ديدين خييلي قشنگ و خيره ولي در حالت عادي هم خواب دختر بچه تعبيرش خيرو بركته🙏🙏😍😍😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت