2777
2789
عنوان

بچه ها اومدیم مسافرت همش با شوهرم در حال دعوا کردنم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 119 پست

برات متاسفم که سوال به این مسخره ای میپرسی ببین با بدبخت شوهرت چه کردی که یه مرده صداش در اومده . حقته فردا خیانت کنه بفهمی زن غر غرو نفرت انگیزه  

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐اخه سرویس ایرانی نداشت اعصابم خورد شد تو اتاق هتله دو تا دستشویی هستا ایرانی نداره 

اغلب همینطوریه ..‌.حالا الان دعوا نکن بزار صبح سر حوصله یه گردو خاکی راه بنداز🤣😂😅😅خودمم الان شوهرم بیاد ببینه اومدم نی نی سایت دعوام میکنه 

ما از شیراز رفتیم مشهد نیشابور حالام شمال😐

از يه شيرازي بعيده ، شبرازيا ادمايين كه زندگيو انقد سخت نميگيرنا ، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

😂😂😂😂😂 چون گفته دسشویی میخوای بری دعوا کنی؟ دختر مگه اعصاب نداری.. اینجوری کنی دیگه نمیارتت مسافرتا..  من جات بودم به محض راه افتادن انقدر میخندیدمو شوخی میکردمو میرقصیدم تا انقدر خوشحال بشه که همش بگه بریم سفر... 

اخه هتل نگرفته بودیم اومدیم تو بین هتل ها ک دیدیم شوهرم گفت همین الان بالاترین نقطه شمال محمود آبادی ...

خیلی از بهترین هتلها ندارن سرویس ایرانی داخل سوئیت.خب میرفتی لابی هتل اینم دعوا کردن داشت!

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من خرج خودمو دارم خودم میدم اونم مال خودشو میده

يعني چي مگه زن و شوهر جدا از همن

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت