2777
2789
عنوان

خیانت مدیر شرکت

332 بازدید | 17 پست

ما یه مدیر داریم خیلی حق خوره، هرطور بتونه از حقوق و مزایای کارمنداش میزنه، بیمه نمیکنه حقوقم خیلی کم میده ولی توقع همه چی داره، هر هفته باید بچه های شرکت جمع بشن و از توالت گرفته تا همه جارو تمیز کنن. سطل توالت و آشپزخونه هم حتی باید کارمندا خالی کنن. ظهر که آقا ناهار میخوره باید ظرفاشو بشورن و خیلی کارای دیگه.... اگه یه مدتم این کارا رو کارمندا نکنن اول تذکر میده اگه تکرار بشه لج میکنه. کارمندا حتی حق یه دقیقه حرف زدن با هم و استراحتو ندارن.

با همچین خصوصیات اخلاقی خانومش بارداره. ولی هرروز یه خانومه رو میاره شرکت، با خودش میبرش جلسه، باهم ناهار میخورن، میرن تو اتاق استراحتشون با هم میخوابن. اگه اقوام مدیر هم سرزده بیان شرکت. میره دختره رو قایم میکنه تو اتاق استراحت درو قفل میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش اتاق استراحتش دیگه نوبره😂

یه دفعه بگو خواسته مکان بگیره😉

گفته برای اینکه نیان نگیرنش و خرج عیاشی اش دریاد بیاد چهار تا ادمم اونجا استخدام کنه دیگه🤣🤣🤣

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
چه تابلو😐 من باشم تو همچین شرکتی نمیمونم

اولش موقع استخدام میگه من برا کارمندام ال میکنم بل میکنم، بعدش میگه من گفتم؟؟؟؟؟ خیلی خالی بنده، هی وعده سرخرمن میده، میگه از ماه بعد حقوق و مزایا درست میشه ولی کی ماه بعد میاد نمیدونم