منم اصلا معلوم نیس حاملم،،مگه سونو رفتی قد و وزن بچتو نگفت؟
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
آخرين بار تو سونوي رشد كه هفته ٢٩ انجام داد وزنش ١/٦٠٠ بود بعد از اون ديگه سونو نكردم دكترم گفت لازم ...
خوب بود که خداروشکر
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
یه سوال دارم،استارتر تیکر بارداری در کل چهل هفتست،چراطبق تیکر ۳۹ هفته و پنج روزی؟
آره اون موقع دكتر گفت خوبه ولي الان همش ميگم نكنه بعد از اون خوب وزن نگرفته كه انقدر شكمم كوچيكه
نه عزیزم،من چون خودم اصلا شکم ندارم خیلی تو این زمینه مطالعه و پرس و جو کردم ،جثه بچه ربطی به بزرگی شکم نداره