2789
عنوان

غربالگری دوم

289 بازدید | 33 پست

دوستان خواهش میکنم کمک‌کنین،تو آزمایش غربالگری دومم ریسک ntds شده ۱:۶۲ ولی تو سونوگرافی آنومالیم همه چی نرمال بوده،کسی بوده این موردو داشته باشه؟از استرس و نگرانی و گریه وزن کم کردم.دکترم تکرار آنومالی داده ولی تا روزی که برم سونو میمیرم از نگرانی

عزیزم دکترآزمایشگاه چیزی نگفت اصلا نگران نباش اگه هم خدای نکرده شکی باشه آمینو انجام میدین ک بدون شک بتون میگه بچتون صحیح و سالمه 

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند هفتته؟ ببین دکترت گف خطرناکه؟

۱۹هفته هستم،دکترم از اول گفت نیازی نیست چون ان تی مشکلی نداشته،آنومالی هم نرمال بوده خودم لج کردم انجام بدم که نتیجه ش شد این.دکترم میگه بخاطر اضافه وزنمم هست میگه اضافه وزنم تاثیر داره رو این تست😪

کی باید تکرار کنی؟

وای چقققد استرس میدن من غربالگری اول ب خاطر ان تی خودمو میکوبیدم زمین و جییییغ اینقد ک آشوب بودم خدا برا هیچکس نخواد انشالله 

انشالله چیزی نیست گلم 

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
۱۹هفته هستم،دکترم از اول گفت نیازی نیست چون ان تی مشکلی نداشته،آنومالی هم نرمال بوده خودم لج کردم ان ...

مگ چقد اضاف کردی؟

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
کی باید تکرار کنی؟ وای چقققد استرس میدن من غربالگری اول ب خاطر ان تی خودمو میکوبیدم زمین و جییییغ ا ...

بخداااا،همش تقصیر این دکترا و این آزمایشای مزخرفه،همش استرس میدن.دوهفته دیگه باید تکرار کنم😪

والا من 8هفتمه میگم کلا غربالگری ندم.. حاملگی قبلادادم

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!