2777
2789
عنوان

بحران پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 72 پست
28 نمیگم پوشک و شیر خشک و این چیزا بحران نیست به هیچی رحم نمیکنن از همه چیز بحران میسازن، ولی منم د ...

دهه شصتیا ک کلا خاکسترن بابا...

امید ب روزهای قشنگ آینده...😿

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاس میگن بچه دار بشید جمعیتمون زیلد بشه! بعد پوشک رو نمیتونن مدیریت کنن!!

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
از كدوم دشمن حرف ميزنيم ؟! دشمن بيخ گوشمونه جاي ديگه اي دنبالش نكرديم

والا دشمن ک نباس خارجی باشه.

این بی شرفایی ک به نوزاد هم رحم نمیکنن از صدتا کافر و حربی هم بدترن.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حالا باز بیایین بگین هرکه دندان دهد نان دهد،تازه اولشه چند وقتو دیگه باید برین تو صف شیر خشک سهمیه ا ...

عزیزم خدا میده این بنده خداس ک نمیذاره برسه .

پوشک چیه ک احتکار کنن یا گرون بشه چند وقت دیگه هم واسه نوار بهداشتی این اتفاق میفته

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
عزیزم خدا میده این بنده خداس ک نمیذاره برسه . پوشک چیه ک احتکار کنن یا گرون بشه چند وقت دیگه هم واس ...

الانش هم نوار بهداشتي نيست من اونروز رفتم كوروش همه كارتوناي نوار خالي بود نتونستم بخرم 

عزیزم خدا میده این بنده خداس ک نمیذاره برسه . پوشک چیه ک احتکار کنن یا گرون بشه چند وقت دیگه هم واس ...

منظور من اینه که واقع بین باشین،حالا اگه خدا هم بده وقتی به دستتون نرسه یعنی نداده،