2777
2789
عنوان

بحران پوشک

1235 بازدید | 72 پست

سلام خانومای بچه دار با گرونی پوشک چیکار میکنید؟ 

کسی تو تهران جایی رو سراغ داره ک پوشک ارزون بده؟ 

کدوم نوع پوشک از بقیه ارزونتره؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم ی ماه پیش مای بی بی سایز 3رو گرفته بود 24

امروز رفت بخره 70 هزارتومن شده، تازه فروشگاهش تخفیفی خیلی هم آدم های با انصافی هستن  چند سال میشناسیمشون ،گفته بود کارخونه ها یا تعطیل شده یا اینکه 70 درصد مواد تولیدشون رو از خارج وارد میکنن!

از ظهر اینقد اعصابم داغونه حالا نگران پوشک نیستم ولی نگران زندگی خودم هستم چقد بدبختیم نه کار داریم نه تونستیم ازدواج کنیم نه آینده ای داریم  

من دو ماه ی هفته دیگه نی نی ام ب دنیا بیاد بنظرتون از الان پوشک بگیرم یا بعدا؟؟؟

از الان بخر  بنظرم اول شماره 1بگیر

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
دیروز میگفتن  ببم از همه ارزونتره انگار ۲۲ تومن خوبم هس

چندتاییش ۲۲ تومن؟ چ سایزی؟ 

من سایز دو استفاده میکنم تاالان مولفیکس میگرفتم. پسرم روزی ۵.۶ تا پوشک کثیف میکنه 

حالا باز بیایین بگین هرکه دندان دهد نان دهد،تازه اولشه چند وقتو دیگه باید برین تو صف شیر خشک سهمیه ا ...

خداروشکر پسر من شیر خشکی نیس وگرن دیگ ورشکستیم 

من که پسرمو تو خونه پوشک نمیکنم ۲۸ ماهشه بچم‌امادگی نداره هرروزم دارم لعنت میفرستم به باعث و بانی این گرونیا که هم خودم دارم اذیت میشم هم بچم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من دو ماه ی هفته دیگه نی نی ام ب دنیا بیاد بنظرتون از الان پوشک بگیرم یا بعدا؟؟؟

مگر پوشك هست كه بخواي بخري؟

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي