2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحقیق دورانی در مورد اجنه 

بیخیال شو خیلی زندگیتو تحت تاثیر قرار میده.بهتره توجه نکنی.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ازین به بعد سراغ کیسای جن میریم ژاااان😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
مثلا چیکارا میتونه بکنه یا از دستش میاد

من اصلا در اون موردحرف نمیزنم.فقط اگر دوست داری از لحاظ روحی سالم باشی دور باش ازین چیزا.حتی اگر چیزی دیدی یا حس کردی خودتو بزن به اون راه متوسل شو به خدا

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
من اصلا در اون موردحرف نمیزنم.فقط اگر دوست داری از لحاظ روحی سالم باشی دور باش ازین چیزا.حتی اگر چیز ...

اینکه درسته عزیزم ولی کلی پرسیدم ببینم مثلا چه کارای میتونن بکن 

دقیقا سوال هات چیه؟ من یه مدت درمورد این چیزا به شیوه های مختلف یعنی کلی و دینی و علمی تحقیق کردم بگو شاید تونستم جوابتو بدم

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
طلالا هم دارن دیگه نمیخادگرمی ۳۳۸بگیرین

😂😂دقیقا😁

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
دقیقا سوال هات چیه؟ من یه مدت درمورد این چیزا به شیوه های مختلف یعنی کلی و دینی و علمی تحقیق کردم بگ ...

آیا قدرت جابجای اجسام را دارند با دلایل . آیا ازدواج و ایجاد رابطه جنسی با انسان دارن با دلایل . چه بلاهای سر ادم میتونن بیارن با دلایل. آیا احضار و استفاده ازشون جهت حل مشکلات درست است . آیا قابل کنترل و دستگیری به هر نحو ممکن هستند

آیا قدرت جابجای اجسام را دارند با دلایل . آیا ازدواج و ایجاد رابطه جنسی با انسان دارن با دلایل . چه ...

سلام عزیزم یکم دیر جواب پیامو دادی اینترنتم هم الان اخراشه ضعیف کار میکنه از صبح هم خارج از شهر بودم میخوام زودتر بخوابم ولی فردا در اولین فرصت پاسختون رو  کامل میدم بازم ببخشید شبتون بخیر

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
آیا قدرت جابجای اجسام را دارند با دلایل . آیا ازدواج و ایجاد رابطه جنسی با انسان دارن با دلایل . چه ...

در رابطه با سوال اول زیاد مطمئن نیستم قبل از هر چیز باید بدونیم که اجنه غیر مادی اند و جسم ندارند اگر قدرت جابه جایی داشته باشند اینکار میتونه با انرژی انجام بشه درواقع انسان ها هم خیلی توانایی ها دارند اما درون چیزی به اسم جسم محدود شده. حالا سوال دوم رابطه جنسی ممکن نیست   چون ماهیت وجودی شون با ما متفاوته موضوع دیگه اینه که ما اصلا نمیدونم اونها علاقه ای به رابطه به این شکل که موجودات و حیوانات دارند ، دارند یا نه چیزی که جسم نداره چه نیازی به رابطه یا غذا داره برعکس باور خیلی ها اونها به سلاح یا اهن یا حتی اب جوش هم اسیب پذیر نیستن این نظر منه ازدواج هم به اون شکل وجود نداره اما ممکنه به انسانی علاقه پیدا کنند و این علاقه هم متفاوت از انسان ها و طولانی مدته یعنی تا پایان عمر اون فرد مگه اینکه بتونی خودتو خلاص کنی توانایی هاشون مشابه با یه فرد مدیوم اما خیلی قوی تر میتونن خواب رو ازت بگیرن یا توهم و وسوسه تو ذهنت ایجاد کنن به طور کلی توانایی کنترل سیستم مغزی انسان ها رو دارن وقتی میگیم فردی جن زده ست به این معنا نیست که چیزی وارد بدنش شده درواقع این فرد مغزش تحت کنترله و کارهای عجیب انجام میده یا چیزهایی رو میبینه این هم نظر خودمه اونها توانایی پیشگویی هم دارند اما نه اینده بینی مثلا یه فرد مدیوم میتونه حس کنه که قراره اتفاق خوب یا بدی بیوفته و حتی خوابشو میبینه و سوال اخر بله انسان ها میتونن با اونها رابطه برقرار و کنترل شون کنن مثل فردی که موکل داره هر چند خیلی از کاربرای این سایت میگن اینکار حرامه اما طبق کتاب و بعضی از سایت ها اینکار حرام نیست شاید اینکار حرام شده چون همه انسان ها این توانایی رو ندارند و درواقع این ممنوعیت برات سلامت خودشونه جن هایی که احظار میشن میتونن خوب باشن بعضی هاشون مامور شدند که از جان انسان ها حفاظت کنند یا براشون دنبال گنج های قدیمی یهودی بگردند یا بهشون درمورد بعضی کارها کمک کنند در اخر خیلی ها اونها رو موجوداتی خطرناک و زشت میدونن ولی اونها جسم ندارند و عمر خیلی زیادی تا هزاران سال دارند و دانش زیادی میتونن بدست بیارن البته در کل چون انسان ها از دنیای غیر مادی اطلاعی ندارند پیگیری این چیزها بدون راهنمایی یه فرد وارد و متخصص ممنوع هست