2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باشه حتما میگم اما شاید شرایط ما با هم فرق داشته باشه من دیروز سونو بودم نی نیم بریچ بود و قدش ۱۵ سا ...

من سونو ان تی که رفتم سرویکسم34 بود ولی سونو دومم بهم نگفت شما سونوی غربالگری دومت و رفتی الان؟ مال من قدش20سانت بود و حالت عرضی نوشته بود جفتمم خلفیه

من سونو ان تی که رفتم سرویکسم34 بود ولی سونو دومم بهم نگفت شما سونوی غربالگری دومت و رفتی الان؟ مال ...

سلام بله منم ام تی طول سرویکیم ۳۳ بود ولی تو سونو دوم ۲۸ شده 

برای درد زیر شکمم که امروز رفتم  گفت بخاطر فیبرومی هستش که دارم و اینکه درد زیر شکم کلا علامت خوبی نیست واسم آمپول نوشت دو هفته یبار باید بزنم تا آخر دوران بارداریم 

سلام بله منم ام تی طول سرویکیم ۳۳ بود ولی تو سونو دوم ۲۸ شده  برای درد زیر شکمم که امروز رفتم ...

ای وای چه بد. دردت چطوری بود؟ مدتش زیادبود یااینکه یکم دردمیگرفت؟ این امپولی که میده چی هستش؟

ای وای چه بد. دردت چطوری بود؟ مدتش زیادبود یااینکه یکم دردمیگرفت؟ این امپولی که میده چی هستش؟

اسمش پرولوتون هستش یکیشو عصری زدم به ذره دردش زیاده روغنیه ، شاید برای شما موردش فرق داشته باشه وقت کردی یه سر دکتر برو اگه دردش خیلیه ،من یه طرف شکمم بین ناف تا زیر دلم یه درد تقریبا مداوم داشتم و حالت تیر کشیدن داشتم انگار یه چیزی فرو میرفت تو شکمم