2777
2789
عنوان

دکتر میردامادی

201 بازدید | 4 پست

سلام شنیدم دکتر ریحان میردامادی خیلی در مورد بیماری زنان و نازایی تبحر دارن ، اگر کسی تجربه داره میشه راهنمایی کنه ؟؟ ممنون .

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

من پیشش میرفتم از ابتدای بارداری تا ماه ششم تو تخت طاووس هست مشکل نازایی نداشتم

فوق العاده پولکی با منشی پیرزن بداخلاق!خیلی ویزیتش گرونه و دستمزد خودش بالاااا ده نفر ده نفر میفرسته تو باید کلی زیر میزی هم بدی به منشی لطف کنه بفرستت داخل

خیلی مطبش شلوغ حتما جواب میگرفتن که از راه دور میاومدن

از شهرستان با ساک.. من بخاطر شلوغی مطب و اینکه اصلا با ادم یک کلمه حرف نمیزد درباره وضعیتم رفتم جای دیگه

من پیشش میرفتم از ابتدای بارداری تا ماه ششم تو تخت طاووس هست مشکل نازایی نداشتم فوق العاده پولکی با ...

من تنبلی تخمدان دارم ، عزیزم هرچی گفتن دمنوش و گیاه و ... استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم . به هر دری دارم میزنم شاید یه دکتر خوب پیدا کنم . اگر بدونم این دکتر خوبه تحمل میکنم شلوغی و منشی بداخلاق رو .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان ميخواستم تجربه بچه دار شدنم رو براتون تعريف كنم

من براي بچه اولم خيلي دلم ميخواست به جنسيت دلخواهم برسم  كلي هم تو اينترنت رژيم جمع كردم و استفاده كردم اما موفق نشدم بعد خواستم از روش هااي وي اف  براي انتخاب جنسيت استفاده كنم كه پزشك زنان من بهم گفت كه اون روش ها شديدا عوارض داره و سرطان سينه ميده تا اينكه خواهرم دكتر طاهره مختاريان رو بهم معرفي كرد و نهايتا تونستم  به حنسيت دلخواهم برسم البته من بندر عباس بودم و شوهرم هم اصلا موافق نبود اما من تونستم از طريق تلگ رام باهاش ارتباط برقرار كنم و اصلا باورم نميشد كه بشه از راه دور اين همه راهنمايي بگيرم الان هم خدارو شكر ميكنم كه موفق شدم خدا اين راه رو جلوي پام گذاشت تا به آرزوي خودم برسم منم آدرس و تلفن دكتر مختاريان رو در اختيار شما قرار ميدم كه از خدا تشكر كرده باشم  

تهران سيد خندان ابتداي سهروردي شمالي خ سلطاني  پلاك ٩ واحد4

تلفن ٨٨٧٤٦١٥٢-٠٢١