2777
2789
عنوان

صدای قلب نی نی😃😃😃🤗🤗🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
خداحفظش کنه عزیزم خیلی حس قشنگیه من و همسرم اولین بار که صدای قلبشو شنیدیم از خوشحالی هم میخندیدیم ...

ووووویییییی اره خیلی منکه اشکم همینجور میریخت هنوزم باورم نمیشه یه نی نی تو دلمه😍😍😍😍😍

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
اره فهمیدم ولی از روی اونم نمیشه قطعی گفت 🌹🌹🌹❤

مهم اینه که بچه هاتون رو سالم بغل کنید 😍😍 ولی ضربان زیر ۱۵۰ معمولا دخترن

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جاان ..مبارکه عزیزم

مررررررسی😍😍😍😍

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
مهم اینه که بچه هاتون رو سالم بغل کنید 😍😍 ولی ضربان زیر ۱۵۰ معمولا دخترن

اره دقیقا

من یادم نیست چند بود😅😅😅

برای مادر فقط سلامتی مهمه همیشه 

و‌گرنه هم دختر و هم پسر هردو هدیه خدان فرشته های پاکن😍😍

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
سالم باشه گلم الهی که قلبش ۱۲۰ سال بتپه

مرررررسی عزیز دلم❤❤❤❤

مبارکه عزیزم😍😍😍

مررررررسی عزیزم❤❤❤❤

عزیزم برات خیلی خوشحال شدم.انشالله به سلامتی بغلت بگیریش.😍😍🤩🤩🤩

فداتبشم عزیز دلمممممم انشاالله تو هم دو هفته دیگه میری این حسو تجربه میکنی😍😍😍😍

فداتبشم عزیز دلمممممم انشاالله تو هم دو هفته دیگه میری این حسو تجربه میکنی😍😍😍😍

انشالله.اگر تو دلت روشن باشه که صداشو میشنوم،این اتفاق میفته.یجورایی به حرفات ایمان آوردم.دلت خیلی خیلی صافه.😍😍😘😘😘

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
انشالله.اگر تو دلت روشن باشه که صداشو میشنوم،این اتفاق میفته.یجورایی به حرفات ایمان آوردم.دلت خیلی خ ...

ای جااااانممممم عزیزم اصلا نگران نباش اخه مطمینم زایمانمون باهمه😅😅😅😅

ای جااااانممممم عزیزم اصلا نگران نباش اخه مطمینم زایمانمون باهمه😅😅😅😅

نی نی تو فروردینی میشه برا من اردیبهشتی.رفتم بخوابم شبت بخیر.😍😘😘😴😴😴

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ