2777
2789
فقط خاستم دیدم بازتر بشه برا انتخاب و پیشنهادهای بیشتری داشته باشم چون انتخاب برام یخورده سخته همین

عزیزم واقعا بهترین تصمیم گیرنده شمایی الان مثلا من بگم براش جوراب شلواری بگیر انتخاب های شما باز تر میشه هرکسی از دیدگاه خودش درمورد کادو دادن به حاری به شما نظر میده 

الان موضع تاپیک شما نیست واقعا تاپیک های چرت و مسخره باعث میشه هر روز تصمیم بگیرم دیگه نیام نی نی سایت همش شده

یه لحظه بیاین پام تیر کشید

یه لحظه ترو خدا بیاین صدای تیر اندازی اومد 

.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید یه روز تاپیک بزنم . کتاب به مادرشوهرم هدیه دادم و چی شد  پستت رو خوندم یادم افتاد

چی شد؟ اسم کتاب چی بود؟ من یه کتاب به پدرشوهرم دادم بخونه چند وقت بعد از کتابه مطالبش می گفت من گفتم چه جالب بعد می گفت اینا از کتاب خودت بود چجوری بلد نیستی ؟ پس اینهمه کتاب می خری هیچکدوم نمی خونی؟ 

حالا کتابه چی بود  درباره خواص خوراکی ها !!!

یعنی انتظار داشت من کتاب حفظ باشم 

منم تو دلم گفتم تا من باشم برای این آدمها کتاب نیارم!

الهم عجل لولیک الفرج

عزیزم واقعا بهترین تصمیم گیرنده شمایی الان مثلا من بگم براش جوراب شلواری بگیر انتخاب های شما باز تر ...

ببینید اینجا پر از تاپیکهای مختلفه هرکدومشو آدم دوستداره میتونه انتخاب کنه آزادی انتخاب از قابلیتهای سایته واقعا پیشنهادهای خوبی بهم دادن و خوشحال شدم شما هم اگه تاپیک  مذاقتون خوب نیومده بود میرفتین دنبال  تاپیکهای علمیه دیگه من هیچ وقت از این مدل تاپیکا نزده بودم بار اولم بود

چی شد؟ اسم کتاب چی بود؟ من یه کتاب به پدرشوهرم دادم بخونه چند وقت بعد از کتابه مطالبش می گفت من گفتم ...

واسه من خیلیی مفصله. این مثلا خانم عاشق کتاب شعره با شوهرم رفتیم براش کتاب شعر خریدم. چون کلا هم کتاب هم چیزهای دیگه زیاد براش خریده بودم تو پرانتز حرومش باشه، گفتم امضا نمیکنم داخل کتابو که اگه شبیهش رو قبلا داده باشم بهش بریم اینو عوض کنیم.

اومدیم خونه و با یه دسته گل دادم بهش و گفتم مامان اگه شبیهش رو ندارید تبریک بنویسم داخلش و اگه دارید میزم عوضش میکنم.

گفت وااای نه و دستت درد نکنه و از این مزخرفات. گفتم اکی پس امضا کردم با یه متن خیلی خوشگل باز داخل پرانتز 😆 و رفتم که مانتومو در بیارم .

آقا اومدیم با شوهرم دیدیم یه کتاب دیگه رو میزه. عجیب بود برام. کتاب رو باز کردم دیدم ای وااای کپی همون کتاب قبله با امضای خودم که چهار سال پیش بهش داده بودم!! 

اینم بگم من حافظم بخاطر یه سری مسائل خیلی ضعیف شده. خلاصه به شوهرم گفتم این چیه؟ ا نم از مامانش پرسید

اون عوضی هم دراومد گفت وا این رو میز بود از اول 😨😨

گفت مامان کی بود رو میز. ما که ده بار پرسیدیم اگه دارید عوضش کنیم خلاصه کتابو پرت کرد شوهرم و بهم گفت حق نداری واسه مامانم دیگه چیزی بخری.

مادر و خواهرش هم صداشون میومد از تو اتاق که پشت سرم حرف میزدن

اینا که تو روی آدم اینکارو کردن تو ببین چه ده سال عذاب آوری با اینا تو یه ساختمان گذروندم من

واسه من خیلیی مفصله. این مثلا خانم عاشق کتاب شعره با شوهرم رفتیم براش کتاب شعر خریدم. چون کلا هم کتا ...

وای خدا عجب 

نکته مثبتش اینه که دیگه لازم نیست براشون چیزی بخری 

منم از وقتی بچه دار شدم خیلی مشغله ذهنیم زیاد شده کتاب هم زیاد دارم هم کتاب زیاد از کتابخانه می گرفتم البته قدیم ها 

وقتی می رم کتاب جدید بخرم همش این ترس دارم که نکنه من این کتاب دارم دوباره دارم می خرم

الهم عجل لولیک الفرج