2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ما از ارتباط شما و جاریت خبر نداریم شما باید کادوهایی که ایشون برات میاره رو بسنجی ببینی چی باید براش جبران کنی یا در کل ارتباط تون باهم چجوریه من در عجبم که همچین سوالاتی رو تاپیک می کنید و جالبه یه عده هم میان جواب میدن و اظهار نظر می کنن 

آخه مگه شما از نوع ارتباط دونفر اطلاع دارین که به راحتی نوع کادو رو هم مشخص می کنید 

خواهش میکنم از این قابلیت در این سایت برای تاپیک زدن برای کار های مفید تری استفاده کنید

یاد اون شعاره افتادم

یا روسری یاتوسری😄😄😅

البته ببخشید باعث سوتفاهم نشه استارتر

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بنظرم یه هدیه به عنوان یادگاری بگیر چیزی که مثل لوازم شخصی سلیقه ای نباشه مثلا من جاریم اهل کتاب و نگهداری از گل و گیاهه . من براش یه دیوان حافظ خریدم که جلد نفیسی داشت و دلنشین بود و ایشونم برام یه گلدون گل مناسب اپارتمانم هدیه اورد .‌‌.. 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
عزیزم ما از ارتباط شما و جاریت خبر نداریم شما باید کادوهایی که ایشون برات میاره رو بسنی ببینی چی بای ...

فقط خاستم دیدم بازتر بشه برا انتخاب و پیشنهادهای بیشتری داشته باشم چون انتخاب برام یخورده سخته همین

ببین اون چ کادویی برات میاره ی کم بیشتر بگیر ..ی کیک کوچیکم خوبه ...یا اگه بلدی درست کنی ت خوته بپز ی کادو کوجیکم براش بگیر

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤