2777
2789

۲۶ سالمه.یک ساله با یه پسر مجرد ازدواج مجدد کردم. یه دختر از ازدواج سابقم دارم ک پیش خانواده پدریش بود. الان وضعیت زندگی دخترم وخیمه پدرش کارتن خوابه و مادربزرگشم تفننی شیشه مصرف میکنه البته ب ظاهر کاملا شیک و سالمه خونه و حقوق هم داره ولی میگ دیگه بچتو نمیتونم نگه دارم. از طرفی من برا ازدواج دومم خانوادم ب خانواده همسرم گفتن بچم تو زندگی من نمیاد و پیش پدرشه. حالا ک بچم مونده وسط چندروزی هست اوردم خونه خودم ولی همسرم میگ نمیتونم قبولش کنم.‌ اقوام میگن بچتو بزار بهزیستی ولی زندگی دومتو خراب نکن بخاطر بچه. تو دودراهی گیر افتادم. از طرفی ب جز جریان بچه شدیدا یا همسرم تو این یک سال مشکل داشتم بخاطر وابستگی ب خانوادش و عصبی بودن شدیدی و اختلالی شخصیتی ک حدث میزنم داره!! جدیدا میگه از ازداج پشیمونم و بیا توافقی جداشیم با ۱۵ تومن پول برو دنبال زندگیت. نیمدونم چیکار کنم.‌پدرم ندارم.ناپدری دارم.....

خیلی وضعیت بدی گیر افتادم. ینی مشکل فقط بچه نیست. اینم نباشع من با همسرم خیلیی اختلاف داریم.اگ مهریه بزار اجرا هم میترسم چیزی دستمو نگیره. شوهرم میگ بیا برات خونه بگیرم با بچت زندگی کن. میگ دوستانه زندگی کنیم. میگ من از اولم ازدواجو دوس نداشتم چون تو شرایت بدی داشتی قبول کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچین میگن زندگی دومتو خراب نکن بخاطر بچه ، که انگار کاسه و بشقابه...نهایت خودخواهیه که فقط به فکر خودت باشی...تو به دنیا اوردیش و مسئولی در برابرش...

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

بنظرم بچت شرایط سختی داره وشوهرتن انگار زیاد به این ازدواج وابسته نیس،بچتو هیچ وقت نبر بهزیستی چون تنها پناهش تویی،شوهرتم اگه واقعا بهت علاقه داره هیچ وقت ترکت نمیکنه بخاطر بچه

وقتی با شوهرتم مشکل داری پس بهتره لااقل دخترتو بزرگ کنی 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

خاک عالم تو سر اونایی که گفتن بچتو بذار بهزیستی

بچه به خواست خودش که نیومده تو این دنیا،تو آواردیش،الانم کمترین کاری که میتونی براش بکنی نگهداشتنشه

همسر دومتم اگه آدم بود و دوست داشت و انسان بود با اومدن بچت مخالفتی نمیکرد

خب برات خونه بخره راحت جدا شو بادخترت زندگی کن هردوی شما ب ارامش میرسین. الانم ک انگار زیاد راضی نیس باهات باشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

واقعا میخوای با این ادم زندگی کنی؟ نمیدونم چی بگم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....