2777
2789

من قرص نخوردم فقط روزی دوبار صورتمو با ژل شستشو شستم و خاکشیر زیاد خوردم

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روشای گیاهی بهتره. اول منشا جوش رو باید پیدا کرد گاهی از کبد هست که در صورت خوردن خاکشیر ناشتا و عرق کاسنی صورتت مثل آینه میشه.

قرص نخور اونم چرک خشک کن قوی مثل آزیترومایسین. بابا به خودتون رحم کنین پس فردا میخواین مادر بشین

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

عزیزم اول باید دلیلش کشف شع .من که دربارش تحقیق کردم فهمییدم تقریبا در اکثر موارد بخاطر تغییرات هورمونی یا کبد و حساسیت هستش . هورمون و کبد که ازمایش دارن ولی گلم از یسری علائم بالینی هم میشه فهمید کاش بیشتر درباره حالاتت و جای جوش هات و اینا میگفتی

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
الان خوبی؟ جوش بهت میزد؟

آره خیلی‌ بهتر شدم

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
عزیزم اول باید دلیلش کشف شع .من که دربارش تحقیق کردم فهمییدم تقریبا در اکثر موارد بخاطر تغییرات هورم ...

بیشتر روی کنار صورتمو این کنارای چونم میزنه ..البته برای کبد هم شاید باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز