2777
2789
عنوان

خیانت بابام

1087 بازدید | 62 پست

سلام من وقتی 12سالم بود بابام به مامانم خیانت کرد و از اون موقع به بعد مشکلات زیادی واسمون پیش اومده و حدود 12ساله بابامو ندیدم خانواده ی پدریم بابامو میبینن و ازش خبرمیارن ولی من عصبانی میشم و باهاشون دعوا میکنم و میگم بابام مرده چون واقعا درحق من بدکرد میگفتم به مامانم خیانت کردی چرا دیگه منو عذاب میدی و منو نمیخوای ولی اولا خیلی سخت بود همش دعوا و گریه ولی بعد یه مدت خودم یاد گرفتم که از خودم دفاع کنم و جلوی همه وایسادم و مامانم طلاق غیابی گرفت از بابام خیلی متنفرم و هیچ وقت نمیبخشمش چون یه بار رفتم دم محل کارشو بهش زنگ زدم کجایی به جای اینکه خودش بیاد زن صیغه ایشو فرستاد و اون زن منو زد و حالم بدشد و سرم زدم از اون موقع به بعد دیگه حاضر نشدم بابامو ببخشم و الان ازدواج کردم و هوای مامانمو دارم و خیلی بهش میرسم چون واقعا واسم زحمت کشیده و عموم از اول پشتم بود ولی خانواده ی پدریم خیلی خوشحال شدن که اینجوری شده و بابام رفته حتی روزای اول واسه کمک رفتم خونه مادربزرگم و اون منو از خونش انداخت بیرون و از اون به بعد عموم و پدربزرگ مادریم هوامو داشتن و از خانواده ی پدریم متنفر شدمم من تو دوره ای بودم تازه به سن بلوغ رسیده بودم و خیلی ضربه خوردم واقعا بدبود ولی الان خیلی راضیم از اینکه تونستم خودموجمع کنم و روپای خودم وایسم و درسمو خوندم و الان مهندس عمرانم و چشم تک تک خانوادهی پدریم کور شد و از اینکه میبینن من خوشبخت شدم و روز به روز پیشرفت میکنم اونا حرص میخورن حالا اگه شما جای من باشید اگه یه روزی بابام برگرده حاضرید ببخشیدش؟؟

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری🙈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن اصلا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بله میبخشم چون این کینه در وجود آدم رخنه میکنه و از درون نابود میکنه آدم را ...رها کن تا رها باشی ...ببخش اگر برگشت

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

ولی بدتر از بابام خانوادش بودن چون بابام یه مهره سوخته بودو و رفت ولی خانوادش از بس حرف های چرت و  زدن که یه روز خوش نداشتیم

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری🙈