2777
2789
اره عزیزم یکی از فامیلای من اخلاقش خوب نبود اوایل پسره مدارا میکرد ولی الان اونم یه ادم عصبی شده

اخه پنج ساله باهمیم.منم به دلایلی اینجور شدم خودش میدونه و سعی میکنه باهام حرف بزنه مواقع عصبانیتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقدر مهم نبوده برام که از روزی که با نامزدم دوست شدم یعنی چهارسال پیش همه گفتن حیف توعه چرا اینجوری ...

اره به نظر من که اگه همسر ادم از خودش خوش قیافه تر باشه چشم همه به اونه....اون هرچقدم از نظر دیگران از تو بهتر نباشه از نظر تو بهترینه تو این دوره زمونه فقط اخلاق و رفتار مهمه

اخه پنج ساله باهمیم.منم به دلایلی اینجور شدم خودش میدونه و سعی میکنه باهام حرف بزنه مواقع عصبانیتم

بعضی وقتا یه چیزایی پیش میاد که کفر ادمو در میاره تو این بعضی وقتا خانواده شوهر نقش دارن

بعضی وقتا یه چیزایی پیش میاد که کفر ادمو در میاره تو این بعضی وقتا خانواده شوهر نقش دارن

خوانواده شوهر من از ترسشون از گل نازکتر نمیگن بهم فقط مشکل من خستگیم تو خونس

با،یه بچه شیطون همش غر میزنم که خسته،شدم شوهرم طفلی شبا پامیشه کارارو میکنه خودش

خوانواده شوهر من از ترسشون از گل نازکتر نمیگن بهم فقط مشکل من خستگیم تو خونس با،یه بچه شیطون همش غر ...

وااااای من از الان غم اینو دارم چجوری یه خانم خانه دار بشم و بشینم تو خونه....اینکه بهت کمک میکنه عالیه خیلی از اقایون به خوشون زحمت نمیدن اصلا

انقدر مهم نبوده برام که از روزی که با نامزدم دوست شدم یعنی چهارسال پیش همه گفتن حیف توعه چرا اینجوری ...

این تکیه گاه بودنو از کجا میشه فهمید؟ 

میشه اگه فرصت داشتی تاپیک قبلی منو بخونی و نظرتو در مورد خواستگارم بگی؟ 

وااااای من از الان غم اینو دارم چجوری یه خانم خانه دار بشم و بشینم تو خونه....اینکه بهت کمک میکنه عا ...

واقعا خیلی خستم خیلی

خودمم بدجور به ریخت و پاش خونه حساسم،طفلک همش سر پاس

این تکیه گاه بودنو از کجا میشه فهمید؟  میشه اگه فرصت داشتی تاپیک قبلی منو بخونی و نظرتو در مور ...

بعد از چهار سال دوستی باید میفهمیدم دیگه من تو بدترین شرایط گیر کردم نجاتم داد هرجا کم میارم خیالم راحته پشتم بهش گرمه 

البته قبلش بابام تکیه گاهم بود

اکثر اخلاقای بابامو داره خیلی مرده همین ادمو دلگرم تر میکنه

من یه مذهبی منور الفکرم😊
اره واقعا اخلاق خیلی مهمه

من قیافه خیلی برام مهم بوده و هست اونروز ب همسرم گفتم از روز اول خیلی مردونگیت تو چشمم بود و قیافت هنو بعد ۷ سال قیافش هوش از سرم میبره

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
من قیافه خیلی برام مهم بوده و هست اونروز ب همسرم گفتم از روز اول خیلی مردونگیت تو چشمم بود و قیافت ه ...

چقد خوبه با گذشت چندسال بازم اون حس عشق بینتون هست