سلام بچه ها من 28روز که عمل بینی انجام دادم گچ رو که باز کردم بینیم عالی شده بود ولی انگار که الان روز به روز داره قوسش از بین میره کسی اینجوری شده بینیش؟ممکنه که از ورم بینی باشه؟
[QUOTE=68015902]دوستان دکتر خوب واسه عمل که واقعا ازش راضی هستین اسمش رو بگید[/QUOTE نسیم کوشا کارا ...
اسم پیجش همین نسیم کوشاست؟شما پیشش عمل کردین؟
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
کیوی یا اناناس زیاد بخور تا خوب ورمش بخوابه.من اولش بینیم خوب بود ولی بعد کلااااا تغییر کرد.ولی تا چندماه چسب بزن که خیلی تاثیر داره.کار سخت و خسته کننده ای هست ولی بعدا ارزش داره.بگو دکتر محکم برات چسب بزنه
بعد چن روز گچو باز کردی؟از این به بعد هرچی بگذره بینیت داره شکل اصلیشو نشون بده چون ورم داره میخوابه
اخه یه جایی خونده بودم که وقتی گچو باز میکنی شکل اول و اخرش همونه بعد از همون روز شروع میکنه به ورم کردن تا یکسال بعد برمیگرده به اون شکلی که بعد باز کردن گچ میبینی چون تو گچ پل بینی ورم نداره فقط نوکش داره