2777
2789
عنوان

سیسمونی نوزاد

341 بازدید | 34 پست

سلام.من میخوام سیسمونی بخرم ولی نمیدونم چه چیزایی رو بخرم .چیزایی میخوام که فقط استفاده بشه‌.رفتم جایی بخرم گیج شدم از بس یه چرت و پرت هایی گفتن و قیمت هم که افتضاح.لطفا اونایی که تجربه دارن بیان بگن چه چیزایی بخرم که واقعا برای بچه استفاده میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بری فروشگاه خودشون میگن همه چیو....اون ک چی لازمه چی نیس بستگی ب خودت داره.....مثلا من نیاز ندیدم کریر بگیرم ولی دختر داییم تو گرفتنش خیلی پافشاری میکرد و حتی بعدشم گف لازمش شده...اما بازم ب نظر من پول اضافس ک بدی😁😁

جیگر من 28 شهریور دنیا اومد،فداش بشم❤😇

آنقدددددر گرون شده که نگو...رفتم فقط دوتا پلاستیک دسته دار خرت و پرت مث ناخن گیر و کهنه و شیردوش و شامپو روغن لوسیون پوار و کرم و...  خریدم شده ۷۳۰😐

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...

بنظر من برا بچه یه کمد واقعا واجبه با یه گهواره با لباس و یه تشک و پتو لباسم پنج شش تا بقیه چیزا الکین کالسکه ام پول داشته باشی بگیری خوبه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

ساک وسایل بچه کوله ای بخر دستی حملش سخته کوله راحت تره

تخت کنار مادر بخر 

شیشه شیر ، تشک تعویض ، کرم پیشگری از ادرار سوختگی، بادی لیشن ، چون داریم می ریم تو فصل سرما فقط لباس زیر دکمه دار بخر ، وان آسان شور  بخر، چیزهای مهمی که به ذهنم اومد نوشتم 

بچها من محکم چرخیدم ب یه پهلو دیگ زیر دلم درد گرفت😭طوری نشده یعنی

نه چی بشه

مراقب باش یکم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ساک وسایل بچه کوله ای بخر دستی حملش سخته کوله راحت تره تخت کنار مادر بخر  شیشه شیر ، تشک تعوی ...

وان آسان شور چیه؟؟ 

همون وان معمولی ؟

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

عزیزم من کانال سیسمونی دارم دوست داشتید بگید تا ادرس کانال بدم بهتون

«کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید.        delbaft98@

[QUOTE=68013104]بچها من محکم چرخیدم ب یه پهلو دیگ زیر دلم درد گرفت😭طوری نشده یعنی[/QUOTEاووووو هنوز ...

😅😅😅ترسیدم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز