2777
2789
عنوان

مادرشوهر خسیس😥

650 بازدید | 18 پست

سلام بااین مادرشوهر من چیکارکنم شوهرم وبرادراش شریکن وفعلا هم شرایط ندارم ازاین خونه برم تویه کوچه ایم مدام زیر نظر مارو داره جم میخوریم رصد میشیم الانم که من بدبخت بچه دارشدم میاد صبح به صبح اینجا هی میگه پوشک چندتا بسته میخرین یا شیرشون جداس یا یکی میخرین شیر خشکی که یه ذره تهش مونده زوری تو حلقوم بچه میکنه که نمونه اضافش مدام میگه دیشب نبودین لامپاتون خاموش بودیا ماشین نبود توحیاط مامانمم بنده خدا اومده کمکم نه روش میشه یه لقمه چیزی بخوره نه کاری کنه خستم کرده دیگه اونوقت ازش میپرسی دخترت کجا رفت میگه جای کار داشت چیکار کنم 

میرم ومیام چون نوزادام اذیت میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی شرایط دست خودته.. جواب نده۱

۲میدونی میاد یا زنگ زد  شیشه قایم کن کن

۳ امار نده...

خیلی وقتها با اره نه ننیدونم  سرشو هم بیار

بعد مادرت میاد چرا چیزی نمیخوره  مگه  مادرت اومدنی

مادرشوهرت همیشه اونجاس..

اومدنی پذیرایی مفصل نکن

خداروشکر من تا 40روز بشهر دیگه خونه بابام بودم.شوهرم نمیذاشت بیام.مادر شوهرم هی زنگ میزد بیا اینجا بیام کمکت

یا بیا سرخونه زندگیت شوهرت خونه ما نمیاد معلوم نیست کجا میره.بیا حواست بهش باشه.خخخ

یچیزی بگم..

من قبلا کسی از اقوام شوهر  ازم سوال شخصی یا جهت فضولی سوال میپرسید... جواب میدادم دقیق  و میخواستم قانع کنم مثلا .. یا درد دل میکردم فلان چیز گرونه یا ...

دیدم چقده بده  بخدا..از حرفام هرچیزی برداشت کردن جز منظورمنو...

از طرفی دیدم واقعا خواهرم.. سوال خصوصی یا  هرچی  هرکس بپرسه... فقط نگاهش میکنه..سر تکون میده دنباله حرفو نمیگیره

یا اره نه  باشه میگه

و ی جور طرف مقابلش سه بار سوال بپرسه بعد لال میشه چیزی دستگیرش نمیشه

مادرشوهر من کلا خوبه اما برا بچه واقعا سخته.اگه تو خونش بودم خدایی بخاطر بچه طلاق میگرفتم

هرچی می رسه میکنه تو دهن بچه شش ماهم البته خداروشکر هفته ای ی بار بیشتر نمیبینتش

تو هم هرچه سریع تر برین ک فقط اعصاب خوردی برا تو میمونه.

ما یه صابخونه اینجوری داشتیم میومد در میزد میگفت کولر از دیشب روشنه خاموش کنین، هواکش روشنه خاموش کنین اصن کلافم کرده بود یه سال نشده از اون خونه پاشدیم، خدا صبرت بده

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

کاری به شوهرت هم نداشته باش

هیچچچی هم بهش نگو از مامانش

ینی گله نکن

اگر پرسید مامانم اومد یا نه چی شد

بگو اره اومد بنده خدا مثلا چند ساعت نشست گفت دیشب کجا بودید دیروز ماشین نبود اینو چکار کردی و... آروم فقط تعریف کن

بعد خودت جواب مادرشو آروم بده

گفت کجا بودید بگو چطور مگه بعد اگر باز پرسید بگو بیرون بودیم

آره ماشین نبود

همین...