2777
2789
عنوان

عكس رنگى رحم😞

274 بازدید | 22 پست

خانما يه سال و نيم اقدامم موفق نشدم دكترمم دارويي بهم نداده تاحالا به غير از متفورمين و يه سرى ويتامين حالا بهم گفته برو عكس رنگى 

اگه كسي انجام داده بهم بگه چه جورى بوده 

قبلش بايد چيكار كنم خيلى استرس دارم

شنيدم با بيهوشي ام انجام ميدن منتها نميدونم كدوم بيمارستان داره چون واقعا از معاينه و اين چيزا وحشت دارم 

كسي ميدونه منم راهنمايي كنه از فكر خوابم نميبره😒

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

عزیزم اگه تهرانی برو مرکز ابن سینا...یه ماده حاجب که به اشعه را دیولوژی حساسه به رحمت تزریق میکنن و بعد عکس میگیرن ..این ماده وارد لوله ها میشه و هر جا که میره تو عکس نشون داده میشه واسه همین اگه لوله ای بسته باشه یا رحم از نظر شکل ایرادی داشته باشه نشون میده ....دردش قبلا زیاد بود جدیدا خیلی کمتر شده نگران نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگه تهرانی برو مرکز ابن سینا...یه ماده حاجب که به اشعه را دیولوژی حساسه به رحمت تزریق میکنن و ...

خيلى ميترسم ،من دكترم معاينم ميكنه دادم ميره هوا اينمارو انجام ميدم حتما چون دوست دارم زودتر بچه دار بشم با بيهوشي البته

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

والله یکسال و نیم فقط متفورمین خیلی داروی کمی بهت داده، کلومفین چی پس که خیلی مهم، و داروهای دیگه برای تحریک،من ۳ ماه دکترم دوفاستون به داروهام اضافه کرد باردار شدم، البته من اصلا لی نظمی پریود نداشتم که تو چند ماه آخر پیدا کردم دوفاستون داد،

والله یکسال و نیم فقط متفورمین خیلی داروی کمی بهت داده، کلومفین چی پس که خیلی مهم، و داروهای دیگه بر ...

منم دو ماه دوفاستون خوردم اونم يك سال پيش پريودامم هميشه با اختلاف ٣با٤روزه

همه ميگن سنت كمه حالا خودم عجله دارم

منم دو ماه دوفاستون خوردم اونم يك سال پيش پريودامم هميشه با اختلاف ٣با٤روزه همه ميگن سنت كمه حالا خ ...

ایشالله هر چی زودتر جواب میگیری و باردار میشی عزیزم، فقط فکرت درگیر نباشه و استرس نداشته باشی همه چیز درست میشه

ایشالله هر چی زودتر جواب میگیری و باردار میشی عزیزم، فقط فکرت درگیر نباشه و استرس نداشته باشی همه چی ...

ممنونم عزيزم دعا كنيد خدا به منم دوتا فسقلى بده

بعد چندسال اقدام .همون ماهم باردار شدم..شما هم زودتر برو انشااله زودی نتیجه بگیری

ايشالا

اميدوارم كردى♥️

[QUOTE=68005083]من تازگی رفتم با بیهوشی تو ابن سینا، تو تاپیکهام ببین با جزییات توضیح دادم.[/QUOTE 

مرسي عزيزم حتما ميخونم