2777
2789
عنوان

خونریزی

197 بازدید | 23 پست

خانمها واقعا معذرت میخوام ولی دست خودم نیست خیلی ناراحتم من به امید بارداری بودم ولی امروز که ۳۱ از موعده یه هوی دور تافم تیر کشید یه دل درد کوچیک گرفتم بعدم لک قرمز روشن خونه ابه بود دیدم که کمی بود داشت بعد پیاده رویم خونریزیم کمی بیشتر شد قرمز روشن بی بی چک قبلش زده بودم هاله انداخت همون اول خونریزی که شروع شد یه مارک دیگه بی بی گرفتم اونم همون اول خط تی هاله انداخت کم رنگ ولی خونریزیم دارم.یعنی دیگه امیدی نیست😢😓

عكسشو بذار

شايد لك لانه گزيني هس😍😍😍😍

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شایدبرالانه گزینیه. بعضیاتوبارداریم خونریزی دارن خب برو از بده

راضیم ب رضای خودت.🙌                                             میشه براحاجت رواییم ی صوات مهمونم کنین.ممنونم ❤❤❤
اخه لانه گزینی میگن فقط در حد یه لکه این بیشتره

نه فداتشم برو توی نت بخون

توی هر کس و هر زایمان متفاوته یکی اصلا نداره یک در حد لک یکی هم تا2 الی 3روز لک داره یکم زیادتره.

من بسکه رفتم خوندم حفظ شدم

نیازمند معجزه
نه فداتشم برو توی نت بخون توی هر کس و هر زایمان متفاوته یکی اصلا نداره یک در حد لک یکی هم تا2 الی 3 ...

خیلی سرچ کردم پیدا نکردم و اولش که اومده بود زرد یا کرم قهوی بود بعد قرمز روشن یا صورتی 

خیلی سرچ کردم پیدا نکردم و اولش که اومده بود زرد یا کرم قهوی بود بعد قرمز روشن یا صورتی 

تازه رنگشم توی هرکس متفاوته.

یکی صورتی یکی قهوه ای کمرنگ یکی پررنگ یکی قرمز مثل خون پریود که این آخری کمتره اکثرا صورتی و قهوه ای

کلا بدن خانما پیچیدس وااااقعا پیچیدس

نیازمند معجزه