2777
2789
عنوان

خانوما میشه راهنماییم کنید

146 بازدید | 16 پست

من با توجه به ماشین حساب تخمک گذاری نزدیکی کردم 7 شهریور بی بی چک زدم و این در حالی بود که به پریودیم مونده بود بی بی چکم مثبت شد بعد ازون دو بار هم زدم بازم مثبت شد سومی کمرنگتر بود

فرداش ازمایش دادم ۵۴/۴۸ بود گفتن اوکیه ،، امروز رفتم دکتر دوباره ازمایش نوشت گفتش که معلوم نیس هنوز ،، حالا سوال من اینه مگه میشه بی بی چک سه بار مثبت باشه ولی باردار نباشی؟؟؟؟ همزمانم نزدما فرداش میزدم بی بی رو،،، الان من استرس دارم 

نمیدونم ولی انشالله نینی داشته باشی 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فاز دکترا چیه

9ماه هربار که رفتم برا کنترل، گف جنین در حال سقطه.

الانم پسرم 5ماهشه بغلم خوابیده.

عزیزم شما بارداری مبارکت باشه.

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

خب اخه هرچی میذاری باید پررنگتر بشه نه کمرنگ تر. مگه اینکه بیبی چکت ازون قبلی ها مرغوب تر نباشه یا ادرارت غلیظ نباشه. باردار بودن رو که هستی اما اینکه میگی کمرنگ شده و بتا هم ک پایینه شاید داره سقط میشه. البته ایشالا که اینجور نباشه

الهی به امید خودت...  
نمیدونم فاز دکترا چیه 9ماه هربار که رفتم برا کنترل، گف جنین در حال سقطه. الانم پسرم 5ماهشه بغلم خو ...

میدونی بدیش چیه هم به خانواده ی خودم هم خانواده ی شوهرم گفتیم بعد از ازمایش ،،، الان از بعد از ظهر که از دکتر اومدم فقط خیره شدم به یه نقطه خیلی حس بدیه اگه خدایی نکرده نشه چقد ضایع میشیم ما ،،، من به رفیقامم گفتم اخه تو ازمایشگاه گفت مثبته شیرینی گرفت ازمون،،

میدونی بدیش چیه هم به خانواده ی خودم هم خانواده ی شوهرم گفتیم بعد از ازمایش ،،، الان از بعد از ظهر ک ...

نگران نباش عزیزم

توکل کن بخدا

ایشالا بارداری.

دکتر وقتی میگه معلوم نیس، احتمال خارج رحم بودن رو میکنه.

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
نمیدونم فاز دکترا چیه 9ماه هربار که رفتم برا کنترل، گف جنین در حال سقطه. الانم پسرم 5ماهشه بغلم خو ...

راستی من سمت راستم از دیروز خیلی تیر میکشه 

ینی سمت پایین شکمم 

زیر شکمم کلا درد میگیره

اشتباه بزرگی کردم  حالا خدا کنه بشه اووووف خدا

حالا به خودت استرس نده. راستش منم بارداری اولم همینجور شد. دکتر گفت حاملگی شیمیایی بوده. بارداری دوم بیبی چکم سه روز قبل پریود مثبت شد اولش خیلی کمرنگ بود روزای بعدش پررنگ میشد. شاید مارک بیبی جکت متفاوت بوده که کمرنگ شده یا ادرارت غلیظ نبوده. اخه زود هم بیبی چک گذاشتی باید صبر کنی . صبح اول وقت بذار و بیا عکسشو بذار اینجا

الهی به امید خودت...  
حالا به خودت استرس نده. راستش منم بارداری اولم همینجور شد. دکتر گفت حاملگی شیمیایی بوده. بارداری دوم ...

اوکی ،، فردا عکسشو میزارم ،، جواب ازمایش هم قراره پس فردا بگیرم برم پیش دکتر 

ممنون عزیزم