2777
2789
عنوان

😔😔😔😔 عروس نشدم

436 بازدید | 19 پست

دوستان من یا اقایی اومد خواستگاریم که نسبتا اکی بود دوستم فهمید و میدیدم چطور حسرت میخوره و ناراحته منم دلداریش میدادم و میگفتم هر کس قسمتی داره  .ولی یک دفعه اون اقا پسر عقب کشید و منصرف شد و با یه دختر دیگه ازدوج کرد و دوستمم بلافاصله با یه مرد عالی.منم بعد عمری این خواستگار را داشتم که حس میکنم به خاطر گریه های دوستم که چرا ازدواج نکرده ازم گرفته شد.الان هم باهام جوری رفتار میکنه که حس ترشیدگی میگیرم.و تاسف میخوره برام.ولی ته دلش خوشحال .زندگیم داشت سمت خوشبختی میرفت که چشم خوردم.

ان شاالله  یه مورد مناسب برات پیدا میشه غصه نخور حنما ب صلاحت نبوده. بعدشم بیکاریا مجردی خیلی خوبه بشین زندگیتو بکن

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بنظرم زندگیتونو قایم کنید الان با این اوضاع مملکت حتی نون خالی میخورید نزارید کسی بفهمه شمام تا عقد ...

خودش فهمید. خودش میگفت نشستم گریه میکنم که تو ازدواج میکنی و من نه

منم میخواستم عقد کنم اینقدر دوستام گفتن تو عقد کنی ما بیکار ميشيم وازاین حرفا مال من بهم خورد اونا د ...

خیلی حس بدیه.کاش بتونیم خوشبختی هم ده را تحمل کنیم نه انرژی منفی بفرستیم