2777
2789
عنوان

قرص مدروفم

10194 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ٣ ماهه اقدام به بارداری کردم.و فولیکولام ٣ و ۴ و ۶ و ٧ هستن...دکترم مدوفم داد بهم فعلا و زینک پلاس و ویتامین ایی..حالا میخوام بدونم چند روز بعد از قرص مدروفم پریود میشم...و اینکه بعد از پریود چ زمانی تخمک گذاری میکنم.

❤ⓚⓞⓡⓓ❤

گفت یه پریود مصنوعی شکل میگیره و بعدش تخمک گذاریته...و قرص لتروزل داد بهم ک از شب سومـ تا ۵ شب پریود بخورم...دوستان توروخدا دعام کنید من بچه میخوام

❤ⓚⓞⓡⓓ❤

تا جایی که میدونم مدروکسی پروژسترون برای تنظیم پریود هست. معمولا تنظیم میشه برای دوره ۲۸ روزه

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم پریود نمیشدم هرچندماه یکبار، دکتر بهم همین قرص مدروفم پروژسترون داد خوردم یک بستشو تقریبا 4روز بعدش پریود شدم بعدم ک شب سوم یا پنجم، دقیقا یادم نیست لتروزل خوردم 1بسته، همون ماهم اقدام کردیم و سریع باردار شدم همون ماه

من هم پریود نمیشدم هرچندماه یکبار، دکتر بهم همین قرص مدروفم پروژسترون داد خوردم یک بستشو تقریبا 4روز ...

خداروشکر عزیزم...منم مدروکسی تموم کردم و ۵ روز بعد پری شدم.... الان دکتر متفورمین داده بهم ک بخورم....از شب ٣ تا شب ٧ هم لتروزل ک خوردم...ایشالا این ماه بتونم باردار بشم...الان ۴ ماهه اقدام کردم...ولی نشده

❤ⓚⓞⓡⓓ❤