2777
2789
عنوان

دلم ی دوست میخواد

95 بازدید | 14 پست

سلام من ی خانم خونه دارم ک خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم ک حتی موقه دلگیری باهاش دردو دل کنم زنزگس یکنواخت و دلگیری دارم دلم ی دوست میخواد😭😭😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا داشتن دوست نعمته  ولی من خودم اهل دوستی نیستم اتفاقا وقتی با دوستامم خیلی بهم خوش میگدره وشادم     ولی وجودن به سمتی میرم که با کسی زیاد قاطی نشم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

من با یه خانمی دوست شدم حیلی گله ماهه عاشقشم   باهمم خوبیم ولی فکر میکنم از بس برا شوهرم ازش تعریف کردم اونم خوشش میاد ازش   برا همین رابطه رو کم کردم  هی هم شوهرم سراعش رو میگیره 😑😐میگه چرا دیگه زیاد باهم نمیرید ولیایین چیزی شده گفتم نه من حوصله ندارم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

منم یه دوست خوب میخوام باهم حرف بزنیم بازار بریم استخر بریم کلاس بریم .. خواهرم ندارم

مامانم با دوستاش هر هفته باهمن بعد من یه دونه دوست صمیمی ندارم😐

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

من یک عدد دوستم در حد نو مال یه خانوم دکتر بودم فقط گاهی باهام درد و دل میکرد  

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

کاری نداره.برین باشگاه.هرکی فضای کاریش وزندگیش بهتون میخوره،باهاش دوست بشین.

اگه خوب بود ادامه بدین

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
تو میتونی درکم چی کنی  میگم😔

بله عزیزم درکت میکنم. از الان عذای این رو دارم که وقتی حامله شدم و نرم سره کار از بیکاری چیکار کنم؟!! از خانواده هم دورم و هیچ دوست خیلی نزدیکی ندارم. 

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد