2777
2789
عنوان

خارج کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست
منم میگم همینجا میمونیم انشاالله وضع مالیمون خوب میشه سالی یکبار میریم خارج کشور گردش 

ببین من نظر وتجربه ام گفتم شاید خیلی ها مثل من فکر نکن یا فکر کنن الکی یک چیزی میگم ولی تجربا من این بود وامیدوارم برات کار ساز باشه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو ایران شرایطم خوبه کارم هست خانواده ام هست شوهرم وضع مالیش خوبه هم چیزی که میخوام دارم چرا غربت ...

به نطرتون من چیکار کنم  شما کسی را نمیشناسید از  یه طریق  با همسر من حرف بزنه  ومنصرفش کنه؟ 

راه حلی دارید به من بگید دعای هر روزم اینه همسرم منصرف بشه

والا من دوست بی سواد و بی پولم كلا با 50 میلیون رفت آمریكا ارشد و از دانشگاه مجازی گرفت و الان واسه ...

چرت نمیگه ببین اون ور مثل ایران نیست که از هر جایی یک دانشگاه در اومد غیر انتفاعی ازاد پیام نور علمی کاربردی اینا بعدم هم قبل تحریمم رفته باشه با ۵۰ملیون رفته ولی برای گرفتن اقامت کلی وکیل واین جور برنامه ها داره

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
ببین خیلی بر نمیگردن چون روی برگشت ندارن واین که خارج مدارک الکی ما از دانشگاهای عادی اصلا قبول ندار ...

نه عزیزم همچین چیزی نیست 

دایی من سالهاست رفته 

بسیار هم ادم موفقی هست 

الانم تو معروف ترین شرکت اون کشور یک پست مدیریتی داره 

دختر عموم هم رفت المان 

الان تو بیمارستان اونجا کار میکنه و هم زمان تخصص پوست میگیره 

عموم هم رفته 

یعنی بخوام بگم تا فردا باید نام ببرم 

همه هم ادمهای موفق 

فقط همت میخواد 

تلاش میخواد 

اولش سخته .. نباید جا بزنی .. جا بزنی دست از پا دراز تر باید برگردی 

ولی بمونی تلاش کنی از یه تایمی به بعد میافته همه چی تو جریان عادی و خوب 

از اروپا سخت تر امریکا هست 

که چندین نفر از فامیل های نزدیک من رفتن درس خوندن و الان دارن کار خیلی خوب و مناسبی انجام میدن 

مدارک دانشگاهیشون هم بسیار معتبر تر از ایرانه 

شما ببین دانشگاه تهران و حتی صنعتی شریف تو چه رنکینگی هستند بعد مال اونا چی هست

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
مهسا عزیزم مهاجرت به خرف نیست خیلی خیلی سخته

چی بگم والا عزیزم سخت که هست ولی خب با شرایطی که اینجا داریم اصلا زندگی نمیکنیم که

خیلی اوضاع داغونه😞 ان‌شاءالله هرچی خیره پیش بیاد گلم

🖤

من تو ایران شرایطم خوبه کارم هست خانواده ام هست شوهرم وضع مالیش خوبه هم چیزی که میخوام دارم چرا غربت ...

اینم حرفیه ولی من از شرایط اینجام خیلی راضی نیستم، بنظرم كسی راضی نیست بره بهتره شاید همسر ایشونم این دید و داره

به نطرتون من چیکار کنم  شما کسی را نمیشناسید از  یه طریق  با همسر من حرف بزنه  و ...

چی بگم این جور که دوستان میگن گویا من مشکل دارم اونور خوبه شاید برای من سخت بوده ولی من واقعیت گفتم 

اینم حرفیه ولی من از شرایط اینجام خیلی راضی نیستم، بنظرم كسی راضی نیست بره بهتره شاید همسر ایشونم ای ...

شاید من راضی ام این ور ارج قرب دارم ولی اونور نه این ور خانم مهندسم اونور نه

نه عزیزم همچین چیزی نیست  دایی من سالهاست رفته  بسیار هم ادم موفقی هست  الانم تو م ...

من گفتم تراز اون دانشگاها پایین خیر گفتم شرایط پذیرششون واین که شما هم تلاش کن بری

چرت نمیگه ببین اون ور مثل ایران نیست که از هر جایی یک دانشگاه در اومد غیر انتفاعی ازاد پیام نور علمی ...

رفته برای تحصیل نه اقامت دایم فعلا 5 سال اونجا می مونه! بعد كلا هم اون موقع 50 خرجش شد البته الان دلار دو برابر شده و تو دانشگاه معتبری هم بورس شده الان ماهی 1200 دلار بهش حقوق میدن 

به نطرتون من چیکار کنم  شما کسی را نمیشناسید از  یه طریق  با همسر من حرف بزنه  و ...

به همسرت بگو اول یک سفر به کشور مقصد داشته باشه 

شرایط کاری و زندگی اونجا را بررسی کنه بعد اقدام کنه 

سوا از همه این صحبتها ادم بی گدار به اب نمیزنه یهو راه بیافته بره 

باید ببینه زمینه مهیا است یا خیر

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم