2777
2789
عنوان

خارج کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست
به خدا همش دارم بهش میگم اون خودش زیانش عالیه وداره ثبت نام میکنه بدای ایلس ولی من زبانم عادیه  ...

ولی اون اصلا نظر من براش مهم نیست الان داریم خونه میخریم میگه بعد یکسال میفروشیم طلاهای توراهم میفروشیم میریم  تو کلاس ایلس دوستاش از بس رفتن اینم میخواد بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا همش دارم بهش میگم اون خودش زیانش عالیه وداره ثبت نام میکنه بدای ایلس ولی من زبانم عادیه  ...

اولا ایلس باشه ولی المان زبانش المانی شما باید علاوه بر انگلیسی المانی هم بلد باشی دو این که ادمی که تو رو به یک خارج میفروشه اگر رفتی اونور اب ولت کرد چی ؟چیکار همسرتون حرفه اش چی ؟

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

عزیزم به این فکر کن هر کی رفته نخواسته برگرده 

شما داری کاری میری 

حالا بزار اقدام کنه 

فکر میکنی به همین راحتیه 

فردا میگن بفرما بیایید 

قرار نیست پناهنده بشی 

هر وقت دلت تنگ شد یا بگو خانوادت بیاد یا خودت برو 

بخصوص المان که دور هم نیست 

والله تمام فک و فامیل من رفتن خارج از ایران همه هم خوشبخت و خوشحال 

فقط یکم باید به ترست غلبه کنی و یکم هم همت کنی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
ببین به حرف کسایی که میگن نجات پیدا کن این جا بده اینا توجه نکن چن غریب بودن و یک کشور دیگه رو نچشید ...

یعنی واقعا فرانسه و ول كردی به عشق پراید 40 میلیونی برگشتی؟ منم زبان فرانسه میخونم واقعا سخته ولی هیچی به سختی این همه فشاری كه روی مردم ایران میارن نیست! واقعا شرایط خیلی بد شده

عزیزم به این فکر کن هر کی رفته نخواسته برگرده  شما داری کاری میری  حالا بزار اقدام کنه&n ...

ببین خیلی بر نمیگردن چون روی برگشت ندارن واین که خارج مدارک الکی ما از دانشگاهای عادی اصلا قبول نداره کسایی که این ور پزشکی میخونن اونور اصلا اگه خودشون بدون دعوتنامه از سمت اون کشور برن کار نیست تا وقتی پزشکای خودشون هستن چرا ما مثل توجه ما به افغانی ها مگر یک ادم پولداری باشی که سرمایه گذاری کنی 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
ای تی  منم خیلی غصمه

استرالیا برای ایشون بهتره 

ایلتس هم بگیره شرایط براشون مهیا هست 

شما هم از الان بلند شو برو دنبال زبانت 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
عزیزم به این فکر کن هر کی رفته نخواسته برگرده  شما داری کاری میری  حالا بزار اقدام کنه&n ...

عزیزم اخه  ما باید کلی خرج کنیم الان پول وکیل ۴۰۰۰یورو پول بلیط پولای دیگه پول ازمون ایلس کلی خرج داره من دوست ندارم همه زندگیمون و کارمون ول کنیم بریم بدنم میلرزه همش از ترس

یعنی واقعا فرانسه و ول كردی به عشق پراید 40 میلیونی برگشتی؟ منم زبان فرانسه میخونم واقعا سخته ولی هی ...

من تو ایران شرایطم خوبه کارم هست خانواده ام هست شوهرم وضع مالیش خوبه هم چیزی که میخوام دارم چرا غربت تحمل کنم 😊مسافرت هر موقع دلم بخواد میرم وبرمیگردم اون یک سالم به علت جلسات یک سری برنامه های همسرم رفتیم وقرار شد اگر خوب بود بمونیم ولی خوب من نتونستم

عزیزم اخه  ما باید کلی خرج کنیم الان پول وکیل ۴۰۰۰یورو پول بلیط پولای دیگه پول ازمون ایلس کلی خ ...

تازه باید برای رفتن اقامت گرفتن تا دوسال پیش که تقریبا ۲۰۰ملیون تو حسابت به مدت ۶ماه باشه تا ببینن که شما میتونی اونجا براشون پول ساز باشی

من تو ایران شرایطم خوبه کارم هست خانواده ام هست شوهرم وضع مالیش خوبه هم چیزی که میخوام دارم چرا غربت ...

منم میگم همینجا میمونیم انشاالله وضع مالیمون خوب میشه سالی یکبار میریم خارج کشور گردش 

ببین خیلی بر نمیگردن چون روی برگشت ندارن واین که خارج مدارک الکی ما از دانشگاهای عادی اصلا قبول ندار ...

والا من دوست بی سواد و بی پولم كلا با 50 میلیون رفت آمریكا ارشد و از دانشگاه مجازی گرفت و الان واسه دكترا بورس شده و داره میخونه قبل تحریما رفت