2777
2789

من وقتی که خواستم ازدواج کنم خیلی جهیزیه بردم الان پشیمونم ، به خاطر وسایل زیاد جرات اسباب کشی ندارم به هر کی داره ازدواج میکنه پیشنهاد می کنم زیاد خرید نکنه فقط در حد چیزای ضروری بعدا کلی چیزای شیک تر میاد که جا نداری بذاری 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخچال تلویزیون گاز توستر ماشین لباسشویی فرش تخت مبل سرویسدقاشق چنگال سرویس ارکوپل سبزی خرد کن هم زن برقی ابمیوه گیری چرخ گوشتی اسیاب برقی کلمن سرویس پلاستیک. سرویس اورانوس (برای ادویه و برنج و نان دان و ...).تشک .پتو .جارو برقی .جارو دستی .سینی .لیوان .استکان .فلاکس .رنده .کتر و قوری .پنکه .اتو .نخ و سوزن .بعضیا چرخ خیاطی هم میگیرن من نگرفتم ‌.گلدان .قابلمه .فنجان ....من ماشین لباسشویی ام ال جی هست .وسایل برقی هم اکثرا پارس خزر و ال جی  هست 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

منم شیرازم برای جهیزیه م چند سال پیش یه سر رفتم نخل تقی خیلی قیمت لوازم برقیاش مناسب بود من جارو برقی بوش ازونجا گرفتم 550تو شیراز حدود یک تومن بود فکر کنم ، دوستمم عید رفته بود میگفت خوب بوده الان رو دیگه نمیدونم ، یکی دوبارم رفته بودیم قشم یه چیزایی هم ازونجا گرفتم خوب بود 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

من هم دارم جهیزیه میخرم

یه کاغذ بردار برو تو خونه مامانت هر چیو میبینی یادداشت کن و هیچی اضافه تر نخر، چون اگه لازم بود حتمن مامانت میخرید

از طرفی ببین خودت چیا دوس داری، همونو بخر

مثلن مامان من هم اجاق گاز فردار داره هم مایکروویو داره اما من مایکروویو و اجاق گاز دوس ندارم دوس ندارم، میخام گاز صفحه ای و فر توکار بخرم

مثلن مامان من سماور داره اما من از سماور متنفرم، ب جاش کتری بزرگ شیردار میخرم

برند هم زیاد برات مهم نباشه، کم بخر اما خوبشو بخر

مثلن من از چرخ گوشت استفاده نمیکنم، نمیخرم پس! هواپز و تستر و گوشت کوب برقی و ایناها هم عمرن نمیخرم! چون لازمم نمیشه.

ب نظرم یه ماه تو خونه مامانت آشپزی کن، دستت میاد چیا برا زندگیت لازمه و چیا برا چشم مردم فقط مد شده و بعضیا الکی میخرن و هیچوقت هم استفاده نمیکنن.

ماشین ظرفشویی هم نمیخرم من، با اینکه میدونم مادرشوهر و خاهرشوهرا و جاریام همشون دارن و ب محض ورود ب خونه م میگن وااااااااای ماشین ظرفشویی نخریده!

من هم دارم جهیزیه میخرم یه کاغذ بردار برو تو خونه مامانت هر چیو میبینی یادداشت کن و هیچی اضافه  ...

دقیقا مشکل منم همینه که بخوان بگن وای اینو نخریده وای اونو نخریده گیر کردم این وسط از یه طرفم واقعا گرونی داره اشکمو درمیارم😔

دقیقا مشکل منم همینه که بخوان بگن وای اینو نخریده وای اونو نخریده گیر کردم این وسط از یه طرفم واقعا ...

عصصصصصن ب هیچ عنوان ب حرف بقیه اهمیت نده

اگرم کسی حرفی زد یک کلام بگو من موزه و آشغالدونی نمیخاتم، خونه میخام 😁