2777
2789
عنوان

واقعا فازتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 60 پست
البته شما ک لیسانس دروغه رو تو اکثر تاپیکا از ان خود کردی  تبریک قهرمان

🤔🤔🤔🤔🤔

اشتباه میکنی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
البته شما ک لیسانس دروغه رو تو اکثر تاپیکا از ان خود کردی  تبریک قهرمان

این خانوم تقریبا میشناسم تا حالا دروغی ندیدم😉

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕 80 درصد سایت منو میشناسن یه حرفی بگو بگنجه 😁

یادمه یه تامیک بود دختره میگف پدرم بهم دست درازی میکنه 

انقد تو تاپیک گفتی دروغه دروغه 

البته دوستان از خجالتتون در اومدن ک خودتون تامیک زدی ک بسه .....

اینم نشون به اون نشون 😏

😘واسم صلوات بفرستید😘
واقعا دیدم که میگم. مجردم نباشه یه متاهل عقده ایه. آخه چه لزومی داره وسط درد دل یکی پز بدیم. جدیدا ج ...

متاسفانه این اسمش عقده است سعی می کنم با پا گذاشتن رو دیگران خودشون رو بالا ببرن . حالا همدردی هم نمی کنن نمک نپاشن رو زخمشون

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
حالا تازه اومدی کم کم جو اینجا دستت میاد مثلا: کسی که واسه حل مشکلش اومده، کامنتارو می خونه، جواب م ...

حتما که نباید طرف جراح باشه که وقت مهم شه هر کسس برای وقتش ارزش قائله حالا شایدم کسی خوشش بیاد از چرتو پرت خوندن

یادمه یه تامیک بود دختره میگف پدرم بهم دست درازی میکنه  انقد تو تاپیک گفتی دروغه دروغه  ...

پس چرا میگی لیسانس دروغ داری 😐 

اگر سواد کافی برای حرف زدن ندارید شعور لازم برای سکوت کردن را داشته باشید 😊

در ضمن ما خیلی از این دروغا دیدیم که شما تاریخ عضویتت قد نمیده به دونستنش. پس تا با چشم خودت ندیدی ساده لوحی نکن.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
یادمه یه تامیک بود دختره میگف پدرم بهم دست درازی میکنه  انقد تو تاپیک گفتی دروغه دروغه  ...

مستندش تو آپارات هست

چه دخترا که از پدرشون حامله شدن یا بعضی محارمشون 

شاید همون بنده خدا تو سایت بوده.  خیلی بعیده؟

فساد جامعه رو برداشته