2777
2789
عنوان

حرکات جنین

243 بازدید | 22 پست

سلام خانوم خوشگلا شما حرکاتهای نی نی تونو از کی متوجه شدید من مثلا تا حالا یکی دوبار نبض متوجه شدم ولی هر روز نه بعضی وقتها هفته ۱۷ هستم 

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ۲۰ هفته نبض بود بعد کم کم شد مشت و لگد 😃😃الان پسرم ماشاا...فعالیتش بعضی وقتا بالا میزنه یا سکسکه میکنه😍❤

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
من از ۲۰ هفته نبض بود بعد کم کم شد مشت و لگد 😃😃الان پسرم ماشاا...فعالیتش بعضی وقتا بالا میزنه یا س ...

منم از دیروز خیلی میلرزه شکمم اولش ترسیدم خیلی

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
الان خیلی زوده عزیزم من ک الان هفته۲۶هستم ب تازگی دارم واضح متوجه میشم 

ممنون عزیزم نی نی دختر ه یا پسر؟

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
من 5ماهگی

خیالم راحت شد پس

من از ۲۰ هفته نبض بود بعد کم کم شد مشت و لگد 😃😃الان پسرم ماشاا...فعالیتش بعضی وقتا بالا میزنه یا س ...

ای جااان خدا حفظشکنه یالم بیاد بغلت ایشاالله

من از هفته ۱۹ متوجه شدم.اونم خیلی کوچولو.

ای جان 😍

از هفته 17 تک و توک، از هفته 21 دایمی

ممنون عزیزم

من از همون هفته 17 اینا فهمیدم کامل حرکاتشو

الان قربونش برم شبا نمیزاره بخوابم

همش فک میکنم دست و پاش زیرم میمونه

وای خیییییییلیییییی لذت بخشه

خدا ب همه ی منتظرا این لحظه ها رو عطا کنه

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
من از همون هفته 17 اینا فهمیدم کامل حرکاتشو الان قربونش برم شبا نمیزاره بخوابم همش فک میکنم دست و ...

عزیییزم حرکاتش اولاش چطوره؟؟

عزیییزم حرکاتش اولاش چطوره؟؟

در حد نبض. بود 

بیشتر وقتی ب طرف چپ دراز میکشیدم

ولی از هفته بیست دیگه خیلی واضح بود قشنگ لگد میزد

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...