asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 عنوان حرکات جنین 243 بازدید | 22 پست سلام خانوم خوشگلا شما حرکاتهای نی نی تونو از کی متوجه شدید من مثلا تا حالا یکی دوبار نبض متوجه شدم ولی هر روز نه بعضی وقتها هفته ۱۷ هستم جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙 1397/06/10 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16496 الان خیلی زوده عزیزممن ک الان هفته۲۶هستم ب تازگی دارم واضح متوجه میشم مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
نفس1308 عضویت: 1395/10/23 تعداد پست: 2659 من از ۲۰ هفته نبض بود بعد کم کم شد مشت و لگد 😃😃الان پسرم ماشاا...فعالیتش بعضی وقتا بالا میزنه یا سکسکه میکنه😍❤ بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16496 من از ۲۰ هفته نبض بود بعد کم کم شد مشت و لگد 😃😃الان پسرم ماشاا...فعالیتش بعضی وقتا بالا میزنه یا س ... منم از دیروز خیلی میلرزه شکمم اولش ترسیدم خیلی مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 الان خیلی زوده عزیزم من ک الان هفته۲۶هستم ب تازگی دارم واضح متوجه میشم ممنون عزیزم نی نی دختر ه یا پسر؟ جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 من 5ماهگی خیالم راحت شد پس جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 من از ۲۰ هفته نبض بود بعد کم کم شد مشت و لگد 😃😃الان پسرم ماشاا...فعالیتش بعضی وقتا بالا میزنه یا س ... ای جااان خدا حفظشکنه یالم بیاد بغلت ایشاالله جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
sarasolat عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 562 من از هفته ۱۹ متوجه شدم.اونم خیلی کوچولو. خداجونم مراقب سه تا عشقای زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 من از هفته ۱۹ متوجه شدم.اونم خیلی کوچولو. ای جان 😍 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 از هفته 17 تک و توک، از هفته 21 دایمی ممنون عزیزم جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
آنه_شرلی_28 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1227 من از همون هفته 17 اینا فهمیدم کامل حرکاتشوالان قربونش برم شبا نمیزاره بخوابمهمش فک میکنم دست و پاش زیرم میمونهوای خیییییییلیییییی لذت بخشهخدا ب همه ی منتظرا این لحظه ها رو عطا کنه در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 من از همون هفته 17 اینا فهمیدم کامل حرکاتشو الان قربونش برم شبا نمیزاره بخوابم همش فک میکنم دست و ... عزیییزم حرکاتش اولاش چطوره؟؟ جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
آنه_شرلی_28 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1227 عزیییزم حرکاتش اولاش چطوره؟؟ در حد نبض. بود بیشتر وقتی ب طرف چپ دراز میکشیدمولی از هفته بیست دیگه خیلی واضح بود قشنگ لگد میزد در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...