2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی وخونریزی اما بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 46 پست
اخه طاقت ندارم بعضی کاربرا نوشتن ما چهار روز قبل پری مثبت شده

همه اینجوری نیستن. منفی باشه حالت خیلی بد میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع شده آز دادم جوابش نیومده هنوز

ایشالا ک مثبت باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
قبلموعدم خونریزی کردم وبعد ترشح قهوه ای شدوآز دادم فردا جوابش میاد اما بی بی منفی بود

ایشالا مثبت باشه، خونریزی شما اگه لک لانه گزینی بوده باشه 4یا 5 روز طول میکشه تا هورمون گنادوتروپین جفتی تو خون و ادرار ترشح بشه و جواب مثبت بشه

اگه دوره هات دقیقه احتمالا لانگه گزینی باشه بزار موعدت بی بی بزن....اگه کیست داری که طبیعیه 

نه کیست ندارم شش تا فولیکول داشتم این ماه از ماما پرسیدم گفت اگه چندقلو باشه میوفتی بهخونریزی الان میخوام ببینم کسی بوده بی بی منفی بشه بعد از بده باردار باشه؟ 

نه کیست ندارم شش تا فولیکول داشتم این ماه از ماما پرسیدم گفت اگه چندقلو باشه میوفتی بهخونریزی الان م ...

اره امکانش هس بعضیا دیر بی بی نشون میده براشون

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
ایشالا مثبت باشه، خونریزی شما اگه لک لانه گزینی بوده باشه 4یا 5 روز طول میکشه تا هورمون گنادوتروپین ...

من دوشنبه خونریزی کردم هر روز ک جلو رفت کمتر شد تا دیروز ک کامل قطع شده

واسه منم دعا کنین

ان شا الله ک خیره

من نه عزیزم ولی این چیزاامکان داره.بی بی زیاداعتباری نیست مهم آزخونه.توسونوتا۷.۸هفته برابعضیابیشترهم ...

واقعاااااااااا سونو دیر نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

واقعاااااااااا سونو دیر نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

امکان داره بسته به نوع جنین ودستگاه.به هرحال پیگیرباش 

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗