2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 24 پست
ممنونم آره این واضح تره انشاءالله که باردار باشم

انشاالله

چقدر زود نشون داده،البته واسه منم سرقبلی زود نشون داد.

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!

واسه من4روز زودتر بود فک کنم.

چندمیه؟

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین حس دنیارو داریا...،یادت باشه😍

سومی

جدا؟!به سلامتی

گفتم الان میگی اولی نهایت دومی،چون اغلب خانومای اینجابیشتر از دوتا نمیارند😉

دومیم تازه یه سالش شده.ولییییییییی منم سومی میخوام.😍

دوتای دیگه ت چندسالشونه؟

جدا؟!به سلامتی گفتم الان میگی اولی نهایت دومی،چون اغلب خانومای اینجابیشتر از دوتا نمیارند😉 دومیم ...

آره عزیزم من همسرجان عاشقه بچس😉

عزیزززززکمممم خدا حفظ کنه نی نی ها تو برات😍😍

من دوتا شازده کوچولو دارم یکی سه ساله یکی 10 ماهه😊😊☺☺

آره عزیزم من همسرجان عاشقه بچس😉 عزیزززززکمممم خدا حفظ کنه نی نی ها تو برات😍😍 من دوتا شازده کوچو ...

ممنونم😘😘

خداحفظ کنه شازده های شمارو.

سختت نیست ده ماهشه؟ازپوشک گرفتن،بغل کردن،اعصاب و روان با3تابچه؟

خواهر به ماهم یاد بده مخصوصامورد اعصابو...چجوری آرامش میگیری؟ بچه هات ساکتند شاید...

راستی ایندفعه رژیم واسه دختر نگرفتی؟منکه اگه یه روز اقدام کنم با رژیم اقدام میکنم انشالله.خیلی دلم میخواد دخمل داشته باشم.

اگه رزیم داری پیش کی رفتی؟بیاخبرخوب بودن رژیم و دکترتو بهم بده.😉