2777
2789
عنوان

دستگاه تصفیه اب خانگی مفید یا مضر؟

994 بازدید | 14 پست

راستش ما تومشهد زندگی میکنیم و اب مشهد خیلی خراب شده بشدت شوره..بخاطر همین تصفیه کن خریدیم ولی من نگرانم که عوضش املاح مفید اب هم گرفته بشه واسه سلامتی بچمون وخودمون بد باشه خدایی نکرده بیماری مثل گواتر و  دچار نشیم..کسانی که دارن وتجربه مص ف اب تصفیه دارن لطف کنن راهنماییم کنن

خدایا آن ده که آن به 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر روازاده میگه دستگاه تصفیه آب سرطان زایت.خودم میخواستم بخرم نخریدم.آبو توی ظرف مسی جوش بده و نگه داری کن عالیه طعمش

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
روازاده ازین حرفا زیاد میزنه

حرفای ایشون سندهای معتبری داره.متاسفانه تبلیغات سوء وزارت بهداشت رو باور نکنین راجع به ایشون.بدون توجه به پرشدن جیبش واقعا به فکر خدمته.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
حرفای ایشون سندهای معتبری داره.متاسفانه تبلیغات سوء وزارت بهداشت رو باور نکنین راجع به ایشون.بدون تو ...

چی مستمره این که میگه مسواک نزنید یا واکسن نزنید حرفش حتی با عقل هم جور در نمیاد چه برسه با سند معتبر

ممنونم خداجون
حرفای ایشون سندهای معتبری داره.متاسفانه تبلیغات سوء وزارت بهداشت رو باور نکنین راجع به ایشون.بدون تو ...

مطمئنی به پر شدن جیبش فکر نمیکنه؟داروهای پدر من ۸ سال پیش کمتر از ۲۰۰ ۳۰۰ تومن نمیشد

چی مستمره این که میگه مسواک نزنید یا واکسن نزنید حرفش حتی با عقل هم جور در نمیاد چه برسه با سند معتب ...

عزیزم نگفته مسواک نزنین.گفته شام رو وقت غروب بخورید و مسواک بزنید نه اینکه آخرشب.جوابیه ش برای قضیه مسواک زدن و واکسن نزدن سرچ کنین هستش.هرکسی مختاره روش زندگیشو خودش انتخاب کنه و من کسی رو اجبار نکردم از ایشون پیروی کنه ولی من خودم تحت نظرات ایشون رفتار کردم و بسیار نتیجه گرفتم.

مطمئنی به پر شدن جیبش فکر نمیکنه؟داروهای پدر من ۸ سال پیش کمتر از ۲۰۰ ۳۰۰ تومن نمیشد

اگه دکترهای دیگه مراجعه کنین بسیار هزینه های هنگفتی از جیبتون میره اما ایشون با ویزیت های منصفانه ای که میگیرن باید حداقل خرج عواملی که باایشون همکاری میکنن رو دربیاره.درضمن داروهای گیاهی و سنتی چون طبیعی هستن و تولید انبوه تجاری ندارن،دربعضی مواقع گرونتر هستن.چرا همه انتظار دارن طب سنتی رایگان باشه اما باویزیت های کذائی و پول داروهای گرون مشکلی ندارن؟

شوهرم میره آب از چشمه میاره توی دبه. از روستاهای اطراف

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂