2777
2789
عنوان

سقط جنین مرده 12 هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5743 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا جالا 4 بار سونو رفتم اما خونریزم تموم نمیشه نمیدونم چیکار کنم 

خونریزی خیییلی خطرناکه۰سونو واژینال میری مگ؟

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
خونریزیم خیلی شدیده  4 شهریور بعد خونریزی رفتم سونو قلبش میزد ، اما الان سه روزه خونریزی دارم ا ...

وا یعنی چی سونو نمیرم زشته این کارا پاشو برو شاید بتونی واسه جنینت کاری بکنی چقدر بیخیالین .

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
وا یعنی چی سونو نمیرم زشته این کارا پاشو برو شاید بتونی واسه جنینت کاری بکنی چقدر بیخیالین .

خب بعد سونو دکتر رفتی؟دارو و شیاف مصرف میکنی؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
نه سونو شکمی ، میگن اینم فشار میاره  5 روز قبل بعد خونریزی سونو رفتم قلبش میزد  بازم خونر ...

دکتر رفتی سونو تو نشون بدی؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
نه سونو شکمی ، میگن اینم فشار میاره  5 روز قبل بعد خونریزی سونو رفتم قلبش میزد  بازم خونر ...

خوب باید بری بیمارستان بستری بشی نه ک فقط بری سونو بیای خونه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏