2777
2789
پسر یه موجود گربه کورست که اگه تمام عمر دستت تا ارنج عسل باشه و تا توی لوزالمعدش باشه ،باز وقتی ازد ...

حالا اگه شوهرمون خیلی به پدر و مادرش دل بده و دورشون باشه گله میکنیم که شوهرم چسبیده به خانواده اش و به من اهمیت نمیده !   

ولی به اصل صحبتت اعتقاد دارم. محبت دختر به پدر و مادرش خیلی بیشتر از پسره

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتش خوبه و شیرینی خاص خودشو داره.

ولی مسئولیت های پسرداشتن وحشتناکه😱😱😱

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
فرقی نمیکنه انسان که باشن کافیه من خودم دختر رو ترجیح میدم بخاطر دلبریای خاص خودش قوبونش بشه مامان ...

خانواده ما خیلی دختر دوست هستن. یعنی اعتراف میکنم که وقتی میفهمیم یکی از خانومای فامیل بچه دومش هم پسر شده غیر ممکنه نگیم : آخی طفلکی .. دیگه دختر قسمتش نبوده ! 

حالا یکی از عروسای فامیلمون هست که خیللللللی پسر دوسته . یه بار میگفت پسر زاییدن خیلی سخت تره    هر کسی توانایی پسر زاییدن رو نداره ! 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خانواده ما خیلی دختر دوست هستن. یعنی اعتراف میکنم که وقتی میفهمیم یکی از خانومای فامیل بچه دومش هم پ ...

چیه مگه میخوان شاخ غول بشکنن😐چه میرن رو اعصاب

اینکه میگن ضربان بالای۱۶۰ پسره درسته؟اخه تو نت زده زیر ۱۴۰

بعد فامیل ما فهمیدن واسع مامانم ۱۶۰ میگه بالای۱۶۰ پسره😐میخوام قانع کنن خودشونو نمیدونم چرا