2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وضعیتم مثه تویه:با این تفاوت که اصلا دیگه درس نمیخونم

چرا؟؟؟؟سعی کن شروع کنی هدف داشته باش وکالت هم شان اجتماعی داره هم پردارمده میتونه کاملا زندگیتو تغییر بده

ای خدا خستم میفهمی!!!
رشته من نیس ولی درکل رشته خوبیه اگه تااخرادامه بدی موفق میشی کارم واسش هست باید بگردی بعضیا باسرمایه ...

من چهارسال پیش به امید اینکه یه شغل خوب داشته باشم وارد این رشته شدم:اما الآن بعداز فارغ التحصیلیم احساس پوچی میکنم

چرا؟؟؟؟سعی کن شروع کنی هدف داشته باش وکالت هم شان اجتماعی داره هم پردارمده میتونه کاملا زندگیتو تغیی ...

از کدوم استانی؟؟؟

من از گیلان:کانون وکلای گیلان ظرفیتش پنجاه تاس

[QUOTE=67933663]من چهارسال پیش به امید اینکه یه شغل خوب داشته باشم وارد این رشته شدم:اما الآن بعداز فارغ التحصیلیم ا ...[/QUOTEبرای هر شغل خوبب باید تخصص داشته باشی و تلاش کنی شما تخصص داری پس تلاش کن هیجی به راحتی به دست نمیاد

ای خدا خستم میفهمی!!!

اصلا ناامیدنشوشغل که راحت به دس نمیاد تلاش میخواد ولی اگه دوس داری یه راهنمایی کنم چهارشنبه شب توبرنامه خندوانه گفته شد هزارتا بیشترموسسه استخدامی دارن توهرحرفه ایی خیلی هام شاغل شدن نمیدونم ادرس اینترنتیش چی بود ولی شبیه www.nareیه همچین چیزی بود خاستی بروخودتم یه تحقیقی کن امیدبه خدادری به روت بازبشه 😙😙😙

چندوقته درس خوندن رو شروع کردی؟؟؟ جایی کلاس میری؟؟؟مثلا دادآفرین

ببین کلاس خوبه به شرطی که شما چیزی بلد باشی بری سرکلاس رفع اشکال کنی من کلاسای داد افرین رفتم البته نصفه رهاش کردم چون خیییییلی وقت گیر بود تقریبا همه روزه از صب تا شب سر کلاس بودم و خقیقتا اینقدر جمعیت زیاد بود که اصن نمیفهمیدم چی به چیه اساتیدشم که زیاد جالب نبودن

ای خدا خستم میفهمی!!!
اصلا ناامیدنشوشغل که راحت به دس نمیاد تلاش میخواد ولی اگه دوس داری یه راهنمایی کنم چهارشنبه شب توبرن ...

من تازه اول راهم"اینو میدونم اما دلم میخواست الآن یه شغل مرتبط با رشته ام میداشتم و خانوادم بهم افتخار میکردن<باید تلاش کنم:بایییییییییییییید:

هدفم اینه یکی از بهترین وکیلای رشت بشم

ببین کلاس خوبه به شرطی که شما چیزی بلد باشی بری سرکلاس رفع اشکال کنی من کلاسای داد افرین رفتم البته ...

جدی میگییییییی؟؟؟؟؟؟

یکبار با یه وکیل از تهران یه گفتگویی داشتم بهم گفته بود سوالات آزمون وکالت از جزوه های دادآفرین مطرح میشه

مثلا نو گیلان از پنجاه نفر پارسال چهل نفرشون دادآفرین میرفتن

حتی یکی از پذیرفته شدگان استاد خودمون بود