2777
2789
عنوان

نامزدیم

347 بازدید | 26 پست

بچه ها میخوام گریه کنم 

قضیه ازین قراره ما تو مشهد رسم داریم پدر عروس بعد عقد یه شام میده 

من گفتم بابا باغ بگیریم یه مجلس کوچولو مثل نامزدی 

بعد منم یه باغ توی مشهد انتخاب کردم که خیلی شیکه و گرونه قیمت منو غذاش   

مهمونای ما ۶۰ نفر شدن 

ولی خانواده شوهرم عین بی شخصیتا تا همسایه هاشون دعوت کردن 

اخه نامزدیه ، عروسی که نیست 

حالا اومدن گفتن ما ۳۰۰ تا مهمون داریم 

هزینش خیلی برای بابام زیاد میشه 

به نظرتون کنسلش کنم؟ 

یا به خانواده شوهرم بگم بیشعور نباشن؟ 

نمیدونم بخدا 

لباس تهیه کرده بودم حتی :( 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت بگو کمترش کنه یا جای پایین تر بگیر یا کلا کنسلش کن تو خونه فقط خانواده دوماد رو بگید

تا بیشعور بازی در نیارن

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

وقتی قراره شما شام بدید خب بگو مثلا تا این تعداد بیشتر دعوت نکنید حالا هر کی دوست دارن گلچین کنن.ادم باید زبون داشته باشه خخخ واسه عروسی هم پسر حق داره تعداد بگه به دختر .دختر همون تعداد دعوت کنهد

بهتره بهشون بگی تعداد مهموناتون تا این حد باشه.رودروایسی هم نداره.کنیل هم نکن.بهشون بگو ماخودمون 60نفر مهمون دعوت کردیم.خیلی بااحترام

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

عزیزم شما باید میگفتی اولش ۶۰ تا مهمون مجازید‌. شاید فکر کردن چون باغ باید همه رو بگن

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...