2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابت آرزوهایی که محقق نشدند بی تابی نکنید گاهی خدا به وسیله  همین محقق نکردن آرزوها، جلوی مصی ...

خیلی ممنون قشنگ بود من خیلی آرزوی محقق نشده دارم 

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
من یه دونه دارم که خیلی برام مهم ولی نشد که بشه 

من تقریبا هرچی توی ذهنم بود نشد البته خودمم مسیرم رو اشتباه رفتم ولی خیلی از کسایی هم که با من هم مسیر بودن به هدفشون رسیدن 

نه شد که شاغل بشم نه ازدواجم اون چیزی بشه که میخوام ( البته هنوز مجردم)نه خانواده ای که درست حمایتم کنه

ایشالا به این یه دونه هم اگه هنوز فرصتش هست و به صلاحه برسی

من تقریبا هرچی توی ذهنم بود نشد البته خودمم مسیرم رو اشتباه رفتم ولی خیلی از کسایی هم که با من هم مس ...

نه دیگه نمیشه دوست داشتم با یه نفر ازدواج کنم این عشق یه طرفه بود طرف نمیدونست من دوسش دارم رفت ازدواج کرد الان هم خانومش بارداره خدا میخواد بهش یه دختر بده

نه دیگه نمیشه دوست داشتم با یه نفر ازدواج کنم این عشق یه طرفه بود طرف نمیدونست من دوسش دارم رفت ازدو ...

ایشالا یکی هزار برابر بهتر از اون سر راهت قرار بگیره

برای منم همچین اتفاقی افتاده درکت میکنم 

ایشالا یکی هزار برابر بهتر از اون سر راهت قرار بگیره برای منم همچین اتفاقی افتاده درکت میکنم 

خیلی ممنونم انشاءالله برای شماهم هر چی صلاحه اتفاق بیوفته☺مهربونم زیاد قرآن بخون و هنگامش گریه کن خیلی خدا کمکت میکنه.