#کیک_یخچالی
مواد لازم:
۴ لیوان شیر
۴ قاشق غذاخوری ارد
۴قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۴قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۵۰گرم کره
۲۰قاشق غذاخوری شکر
دو بسته بیسکوییت پتی بور
نشاسته و ارد و پودر کاکائو رو باهم الک میکنیم و شکر و شیررو اضافه میکنیم ومیزاریم رو گاز و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم تا به غلظت فرنی برسه بعدکره رو اضافه میکنیم تا اب شه بعد از روی گاز برمیداریم و میزاریم از داغی بیفته البته چون من میخواستم قالبی دربیاد ۴ قاشق سرخالی پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان اب سرد بن ماری کردم و به مواد اضافه کردم.
اطراف قالب کمربندی یه ردیف بیسکوییت میچسنیم بعد برای ردیفهای بعدی به بیسکوییتها از مواد مایع میزنیم تا راحت چیده بشن و فالب پر بشه بعد بقیه مایع را روی مواد میریزیم و یک شبانه روز اخل یخچال قرار میدهیم . بعد از قالب جدا کرده و روی کیک و با سس شکلات یا خامه و خلال پسته و گردو تزیین کرده و نوش جان کنید