رهاجونی۲۳ مدیر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 84 عنوان معرفی پوشک بچه | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 20 پست سلام پوشک ایرانی چی خوبه بخرم باتجربه ها بگن البته برابیرونش مولفیکس ترک میبندم براتو خونه ای ایرانی میخام که حساسیت نده جذبش خوب باشه و پس نده 1397/06/09 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاجونی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 84 پوشک تو خونه ای 😏 آره دیگه گروناش بیرون میبندم ارزوناشم بخرم برا خونه😅
رهاجونی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 84 عزیزم من مارک مای بیبی میبندم راضیم فعلا هم بیرون هم خونه مای بیبی میبندم ب نظرم خوبه مای بیبی خریدم ببینم چطوره برا تو خونه میخام دیگه زیاد مهم نیس🤣حساسیت نده اوکیه
رهاجونی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 84 مولفیکس اکثرا حساسیت میده بره تو خونه مای بیبی خوبه ولی زیاد بمونه اویزون میشه در کل راضی ام ن ازاول مولفیکس ترک بستم خداروشکرحساسیتم نداد الان برا تو خونه ایش مای بیبی خریدم ببینم چطوریه
مامان_رضاجونم عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 8444 عزیزم پوشک که تو خونه و بیرون نداره بچه همیشه باید راحت باشه و سنگین نشه لای پاش و اذیت نشه دیگه، من مولفیکس میبندم ولی فکر کنم مای بیبی هم بد نیست فقط باید تندتند تعویض شه که آویزون نشه پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم