2777
2789
عنوان

خانوما خانواده شوهرم دهاتین خیلیی دارم دق میکنم کمککککک..

| مشاهده متن کامل بحث + 7662 بازدید | 92 پست

از تاپیکت بوی غرور میاد...اونا مشکلی ندارن تو مغروری...شاید روزی برسه که اونا وضع زندگیشون از تو بهتر بشه وتو از اونا پایین تر بشی   .دوست داری دربارت همچین تایپیکی بزنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تاپیکت بوی غرور میاد...اونا مشکلی ندارن تو مغروری...شاید روزی برسه که اونا وضع زندگیشون از تو بهت ...

خدا گفته با تکبر روی زمین من راه نرو 

بخدا من دوس دارم به همین فامیلای دهاتی ک میگم احترام بزارم  ولی بخدا خود خدا هم اینا رو تو خونش را نمیده اگه بدونی چ کارایی میکنن😭😭😭

اه بسه ویگه گیر دادین به دهاتی بودن این خانم داره اذیت میشه که اومده تاپیک زده احتیاجی نیست نشون بدی ...

ینی تو قبول نداری بعضیا میخوان کسیو مسخره کنن میگن دهاتیه 😶😶😶 بعدشم انقد عصبانی نشو چیزی نشده که...همه دارن سعی میکنن استارترو راهنمایی کنن💔

خدایا همه ی مریضا رو شفا بده  
نگفتم کلمه ی بدیه ولی طوری عنوان شده که بار منفی داره عزیزم

خب بهش فشار روحی واردشده دیگه که اینجوری تاپیک زده ,عیب نداره

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

طلاق بگیر ببینم می تونی بار دوم یه شهری با کلاس پیدا کنی ؟؟؟

حتما لیاقتت همین قد بوده 

دهاتیم درست نیست می تونستی بگی بی کلاسن بی فرهنگن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

ای عزیز جان دهاتی ها ک الان والا پولدار تر از شهری ها شدن

رفتی دهات ماست دوغ .یک لاشه گوسفند.کشک.لواشک.رب.همه چی لازم داشتی بردار بیار

حداقل شوهرت کمک میکنه دلت نسوزه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

طلاق بگیر ببینم می تونی بار دوم یه شهری با کلاس پیدا کنی ؟؟؟ حتما لیاقتت همین قد بوده 

واقعا برات متاسفم خانوم. امیدوارم سرت بیاد ببینیم خودت در چه حدی با این راهنماییکردنت. واقعا که

ربطی ب دهاتی بودن نداره بی فرهنگ و کثیف بودن دهاتی دیدم چه با سلیقه و تمیز و باادب و باکلاس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

از دهات نيستم اماااا عاااشق اينم برم ي مدت اونجا زندگي كنم هميشه ميكم كاااااش ي روستايي چيزي داشتيم ميرفتيم ميمونديم

ب قوميتي توهين نكن

همه ازما بدي دارن!!!

اتفاقا دهاتي ادماي كاري هستن تن سالم روح خووب

اين بدبخت ماييم ك ازون قافله عقبيم

خلاصه اينكه تو داري با همسرت زندگي ميكني پست كردن اونا پست كردن خودتم هس!

شوهرتو ببر بالا تا تو بشي زن ي شوهر موفق و خوب!!!

والا من كه با شنيدن كلمه دهاتي بهم اصلا برنخورد چون اولاً رگ و ريشه دهاتي نداريم و دوماً متوجه منظور استارتر شدم كه قصد توهين و تمسخر نداشت يه اصطلاح هست خودشون هم به محل زندگيشون دهات يا ولايت ميگن

ولی با پاسخاتون فهمیدم چقدر دهاتی داریم تو این سایت ها😁

هر چند من خودم دهاتیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.