2777
2789
عزیزم من خودم هم رگ فارس دارم هم لر ولی بین دوستامون ترک و لرو روستایی و ،،، داریم خیلی هم رابطمون ب ...

آفرین قربون ادم چیز فهم منم بحثم همینه  

شما توتاپیکم اصلا دیدی من بگم ترکابیشترن یابهترن یابرترن؟؟؟من میگم بین اوناهم آدم بد هست بین بقیه آدمهاهم هست پس نباید به همه نسبتش داد 

خیلی ترکا فکرمیکنن بیشترازفارساهستن وخیلی فارساهم فکرمیکنن بیشتر ازهمه هستن 

جواب دقیقش هم فقط ثبت احوال و آمارکشورمیتونه بده که اوناهم اطلاعات درست دراختیارکسی قرارندادن 

به اینترنت هم اعتمادی نیست تویه سایتی نوشته ۴۰میلیون ایرانیا ترکن تویه جا نوشته ۲۰درصد پس نمیشه باقاطعیت جواب داد 

لرو کردو بلوچ وشمالی وعرب هم که ماشالااااا فراوونه توکشور پس نمیشه گفت فارسا بیشترن 

من میگم ادم وقتی ازچیزی اطلاعی نداره پس نیاد به بقیه هم اونو تحمیل کنه 

مهم انسانیه ودوستی شاید رابطه ی خوبی که من بادوست فارسم دارم بادوست ترکم نداشته باشم شاید چیزی که ازدوست فارسم یادبگیرم ازدوست ترکم یادنگیرم 

منم نگران همینم که بااین افکار عقب مونده ی بعضی ها تفرقه بیوفته و ادمارو ازهم جداکنه 😊😊😊😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا این بحث قومیت ها دوباره خیلی زیاد شده 

به خدا همه ما قبل از این که فارس و لر و ترک و کرد و عرب و... باشیم ایرانی هستیم همه شهر ها هم خوب و بد داره همه کلی فرهنگ درست و غلط داریم 

این همه قومیت گرایی و پان ترکیسم و پام عربیسم و پان کردیسم و ....آدم رو می ترسونه کاش به جای اینکه سعی کنیم با نژاد پرستی خودمون رو بهتر از بقیه نشون بدیم و بگیم نژاد ما از همه بهتره . هر کدوم سعی می کردیم خودمون واقعا آدمهای بهتری باشیم و واسه نژاد و زبان و لهجه همدیگه رو مسخره نکنیم

با دعا شاید به دست آوردمت، چون با دعا دستکاری کردن تقدیر کار کوچکی است
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ چه مسخره حتی اطلاعاتشونم کمه نمیدونن کوردها یه ملت هستن اقلیت نیست تو 4 ...

وقتی از کلمه اقلیت (حالا درست یا غلط) استفاده میشه محدود به یک منطقه جغرافیایی مشخص و معلومه نه جمعیتشون در همه دنیا.

در داخل ایران تعداد کردها از غیر کردها بیشتره یا کمتر؟ اگه کمتره پس بهشون میگن اقلیت قومی. پس نه مسخره‌ست نه اطلاعات غلطیه.

هر چند من در کل با کلمه اقلیت مشکل دارم

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ چه مسخره حتی اطلاعاتشونم کمه نمیدونن کوردها یه ملت هستن اقلیت نیست تو 4 ...

عزیزم کوردااینو میگن فارساهم اینو میگن ترکاکه دیگه بدتر همشون میگن مایه ملت هستیم واسه خودمون ولی این اشتباهه من میگم ماایرانی هستیم و انتخاب قومیت دست خودمون نبوده پس نباید خودمونو دست بالا بگیریم کافیه ازبالابه بقیه نگاه نکنیم 

ایناهمش باعث تفرقه هست 

وقتی از کلمه اقلیت (حالا درست یا غلط) استفاده میشه محدود به یک منطقه جغرافیایی مشخص و معلومه نه جمعی ...

عزیزم منظورازاقلیت توحرفاش اوشون یعنی کم یعنی اینا جمعیت کم جامعه هستن 😂😂😂😂

وقتی از کلمه اقلیت (حالا درست یا غلط) استفاده میشه محدود به یک منطقه جغرافیایی مشخص و معلومه نه جمعی ...

این نظر شماست و ما  کوردها قبولش ندایم

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
عزیزم کوردااینو میگن فارساهم اینو میگن ترکاکه دیگه بدتر همشون میگن مایه ملت هستیم واسه خودمون ولی ای ...

واقعیته دیگه نمیشه کاریش کرد وقتی یه ملت دوست ندارن اقلیت محصوب شن زوری نیست

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

عرب خوزستان 8 میلیون هستن

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
این نظر شماست و ما  کوردها قبولش ندایم

چی رو دقیقن قبول نداری؟

من اصلن بحثم به قومیت و این چیزا ربطی نداره ها؛ فقط میخوام احساسی بحث نکنیم چیزی که در این سایت خیلی می‌بینم. در انتخاب کلمه‌ها کمی دقیق باشیم و برای حرفهامون هم دلیل و منطق داشته باشیم، همین.

اگه خواستی توضیح بده کجای حرف من غلط بود که قبولش نداری؟

بچه ها نی نی سایت رو‌من وامثال شماها هستیم که کاربرشیم ووقتمونو مگیذرونیم یه جورایب یه محیطه که خیلیا به خاطر فراموش کردن غم وغضه هاشون میان اینجا تایکم افکارشون آروم بشه ولی انگاراینجا بدتراعصاب همو خوردمیکنیم یه نفر درددل میکنه سریع میریزن میگن دروغه گزارش بزنید یا موضوع اصلی رو‌به بیراهه میکشونن مثل همون تاپیک غذا که کسی فکرشو نمیکرد به نژاد پرستی بکشه 😐😐😐منم تاپیک نزدم که اعصاب همو خوردکنیم یامن بدتر به نژاد پرستی ادامه بدم تاپیک زدم که بعضیاکه خوابن ازخواب بیدارشن انسانیت به بیشتربودن جمعیت نیس اگه پیشرفت نمیکنیم بخاطر این افکارعقب افتاده وخودبزرگ بینیه که حتی توسایت هامونم رواج داره واین فاجعست 

دغدغه کشورای پیشرفته تحصیل وعلم وآموزی و اختراع و پیشرفت ویک نمونش ارتباط برقرارکردن با موجودات فرازمینیه اونوقت ما بشینیم بحث قومیتی داشته باشیم خیلی ضایعست مگه نه؟

التماس_تفکر#