2777
2789
عنوان

آشپزی‌های قمر

273 بازدید | 7 پست

بچه ها سلام من عاشق آشپزیم، از بچگی عاشقش بودم

اما انقدرا وقت نداشتم و نتونستم درست حسابی یاد بگیرم و هیچ وقت برام یه روتین نبوده و بیشتر به صورت تفننی یا از روی اجبار غذا درست کردم

اما حالا وقتش شده که جدی جدی به فکر یاد گرفتن آشپزی باشم چون چند وقت دیگه قراره ازدواج کنم

و فکر می کنم اگه از غذاها عکس بگیرم و طرز تهیه شون رو یه جایی برای خودم جمع کنم برام انگیزه بخش خیلی خوبیه

من خیلی آماتور و بی تجربه م تو آشپزی و تقریبا همه چیز رو از نت یاد می گیرم و حرفی برای گفتن و آموزش دادن ندارم در زمینه آشپزی. بیشتر به صورت یه دل‌خوش کنک به این تاپیک نگاه می کنم و یه جور ثبت خاطرات و تجربیات خودم.

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

تاپیکاتو دنبالت میکنم عزیزم.

ان شاء الله ک موفق میشی.🌹

اشپزی فقط ذوق و عشق و حوصله و وقت میخواد.

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

منم عاشق آشپزی هستم☺☺

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیراشکی گوشت

این غذا رو چند وقت پیش برای نامزدم درست کردم. غذای مورد علاقه‌شه

قبلا بارها این غذا رو با خمیر معرکه و توی فر هم درست کرده بودم که عالی می شد

ولی خب دیگه دسترسی به فر ندارم و از خمیر آماده استفاده کردم

مواد لازم:

خمیر پیراشکی (بهترین نوعش به نظر من 9595هست)

پنیر ماتزارلای رنده شده و پارمزان و یه پنیر ورقه ای به دلخواه (من گودا و پروسس شده استفاده کردم)

گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر و قارچ و سیب زمینی و ادویه جات (من فلفل دلمه دوست ندارم و اضافه نمی کنم، در هر حال مثل مایه ماکارونی هست)

اولین کار تفت دادن سیر و پیاز و گوشت هست و اضافه کردن رب و ادویه جات. ادویه مورد علاقه من دارچینه و توی گوشت قرمز زیاد میریزم. پاپریکا و آویشن هم طعمشو بهتر می کنه.

قارچ ها رو جدا تفت می دم. آبلیموی تازه هم بهشون اضافه می کنم.

سیب زمینی نگینی رو هم جدا تفت میدم.

همه ی این مواد رو با هم قاطی می کنم و پنیر ماتزارلا (همون پنیر پیتزا) رو به مقدار زیـــــــــاد چون شکموام توش می ریزم و رو حرارت هم می زنم تا هم آب شه پنیر، هم همه چی با هم مخلوط شه.

بعد خمیرای پیراشکی رو میذاریم بیرون یخش آب شه اما نباید وا بره. روی جعبه دقیقا نوشته باید چطور کار کنید. خمیر وا رفته رو هم نمیتونید دوباره فریز کنید.

خمیر گرد هستش. روی یه نیمه ش از مواد گوشتی میذارم و روش پارمزان می پاشم و پنیر ورقه ای قرار می دم (همه چی پنیریش خوشمزه تره)

لبه خمیر رو با انگشت خیس مرطوب می کنم و به هم می چسبونم و با چنگال مهروموم می کنم(!) که همزمان یه نقشی هم بهش میده

و توی روغن سرخ می کنیم و تمام ! خیلی عالیه. با سس تند محشر میشه...

اینم عکسش:

تاپیکاتو دنبالت میکنم عزیزم. ان شاء الله ک موفق میشی.🌹 اشپزی فقط ذوق و عشق و حوصله و وقت میخواد.

ممنونم از لطف و مهربونیت عزیزم

سالاد پاستا با تن ماهی

موادی که لازمه: تن ماهی و پاستا (من از پنه کوچولو استفاده می کنم) و سیب زمینی و کنسرو ذرت و خیارشور و شوید خشک و سس مایونز و سس ماست و سرکه بالزامیک و نمک و فلفل سیاه

(من چیزایی که خودم دوست دارم و برام خوشمزه س رو می نویسم شما اگه خواستین درست کنید با چیزای موردعلاقه خودتون باشه مثلا می تونین آویشن هم بریزید)

خب اول تن ماهی و کنسرو ذرت رو می ذارم بجوشه. سیب زمینی رو نگینی خرد می کنم. نگین ریز. به جای در قابلمه، رو آب در حال جوش که کنسروها توش هستند یه آبکش میذارم و سیب زمینی ها رو توش می ریزم تا همزمان بخارپز شه. قبلش کنسروها رو می شورم خوب. پاستا رو هم می پزم و آبکش می کنم.

خیارشور رو نگینی خورد می کنم. مایونز (بیشتر از 1.5 قاشق دوست ندارم) سس ماست (سس ماست بیژن خیلی خوش طعمه و سالم هم هست) و سرکه بالزامیک (برای یه تن ماهی و 250 گرم پاستا، حدود 3-4 قاشق) رو مخلوط می کنم با خیارشور و شوید خشک هم اضافه می کنم + نمک و فلفل سیاه. بعد همزمان پاستا و سیب زمینی رو اضافه می کنم اما باید کم کم بریزیم و هم بزنیم تا سس به خوردش بره. همه شون که مخلوط شد، یه کم می ذاریم کنار تا پاستا و سیب زمینی توی سس جا بیفتن. بعد حدود نیم ساعت تن ماهی (که با چنگال همه گوشتش جدا و کوچولو شده) و ذرت رو می ریزم توش و باز هم می زنیم. مثل بقیه سالادهای این مدلی، بهتره یه مدت تو یخچال بمونه و بعد سرد سرو بشه.

عکسش زیاد جالب نشده چون تو ظرف پک کردم که ببرم سرکار، اما مزه ش رو خیلی دوست دارم:

شویدپلو با گوشت چرخ کرده

برنج آبکش کردن برای من سخت بوده همیشه برای همین از یه ویدیو یوتیوب (خانم نیلوفر نیلوفری) با نکاتش یاد گرفتم و همیشه اونجوری انجام میدم.

برنج 3 پیمانه. گوشت حدود 400 گرم. شوید خشک 4.5 قاشق غذاخوری. پیاز دو تا متوسط. سیر دو تا بوته. نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و رب گوجه. سیب زمینی و کاهو برای ته دیگ.

بعد از پاک کردن برنج، با آب خنک شیرچند بار میشورمش  تا آب شفاف شه بعد به اندازه یه بند انگشت آب روش میذارم بمونه و کمی نمک اضافه می کنم. دو ساعتی میذارم بخیسه.

این غذا سیر فراووون می خواد. من برای 3 پیمانه برنج دو بوته سیر استفاده کردم. بوته اصطلاح درستشه؟ منظورم دوتا ازیناس:

دو تا پیاز متوسط رو تفت دادم و سیرهای خرد شده رو بهش اضافه کردم و بعدشم گوشت چرخ کرده رو توش تفت دادم و در آخر رب گوجه و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و کمی آب، و گذاشتم کنار.

آب رو گذاشتم بجوشه و بعد روغن و نمک ریختم و هم زدم و برنج ها رو با همون آبی که توش بود اضافه کردم و هم زدم. کف روی آب رو گرفتم. وقتی برنج ها رقصیدن و هی می پریدن بالا، آبکش می کنم ولی آب روی برنج نمی ریزم برای همین باید توی میزان نمکش دقت کرد. بعد شوید خشک اضافه کردم و هم زدم.

کف قابلمه روغن و زردچوبه داغ کردم و سیب زمینی حلقه ای چیدم و کاهو، بعد برنج روش پاشیدم بعد گوشت بعد دوباره برنج باز گوشت همینجوری تا آخرش گوشت باشه. زعفران آب کرده هم روش باشه که عالیه ولی من نداشتم. چند تکه کوچیک کره رو برنج می ذارم، با قاشق ده تایی سوراخ توش ایجاد می کنم، اندازه نصف لیوان آب رو با قاشق کناره های قابلمه می ریزم ، در قابلمه رو میذارم و حرارت زیاد ، تا بخار کنه. بعد دم کنی و شعله پخش کن می ذارم و حرارت رو کم می کنم. بعد از اینکه دم کشید همش می زنیم. با سالاد شیرازی خیلی می چسبه، که من امروز دیگه حال نداشتم درست کنم: