2777
2789
عنوان

خعیلی میترسم😔😞

392 بازدید | 32 پست

زایمان اولمـ۳سالو۳ماهه پیش بود دخترم ۵روز بعد تاریخ زایمانم با اینکه اصلا درد نداشتم بیمارستان بستری شدم و با شیافو امپول فشار و پاره کردن کیسه بعد۱۶ساعت درد شدید بچم دنیا اومد خیلی اذیت شدم خیلی اخه ادم اگه تو خونه دردش بگیره بهتره تو خونه میشه مدام دوش گرفت راه رفت خونوادت کنارتن ولی بیمارستان ن مخصوصا از نوع دولتیش😭😭

حالا این بارداری دوممه الان چند وقته پیاده روی دارم ورزشای هفته اخرو دارم تخم شوید و گاوزبون هرروز میخورم ولی دردی نیست میترسم باز مثل اولی به زور امپول وشیاف بخواد بیاد ک اونجوری خیلی اذیت میشم اینم بگم اصلا تو این بارداریم برخلاف بارداری قبلم که همش تحت نظر بودم و هرماه مطب دکتر میرفتم پیش متخصص زنان پرونده نداشتم یعنی متخصص نرفتم فقط معاینات مرکز بهداشت میرفتم طبق سنو ان تیم الان ۳۹هفته ام خونمم طبقه بالاس هرروز پله روی هم دارم بگین چ کنم ک تو خونه دردم بگیره خسته شدم 😓

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

هر روز پله روی😑😑😑😨

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز بزن نت یا مفاتیح نگاه کن یکی از سوره های قران برای زایمان راحته بخون وبه دستوری که دادن برای زایمان راحت درباره اون سوره عمل کن ان شاء الله زایمان راحت و خوبی داشته باشی🙏

🙏🏻رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا 🙏🏻   اَلْحَمْدُاللّه رَبِّ العالَمین عَلی کُلِّ الْحال
اره هرروز چند بار از پله ها بالامیرمو پایین چرا تعجب

اینکارو نکن با خودت مفاصل زانوت از بین میره 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
تروخدا هر وقت دردت گرفت واسم دعا كن چون اون موقعي هر چي بخاي ميشه اسم نيلويي يادت باشههه لطفا😍😍

چشم عزیزم حتما دعا کن دردام زود بیان

من مثل تو بودم منتها با به سه روز بستری شدن و سه روز درد کشیدن زایمان کرذم.دومی رو اپیدورال کردم راحت ساعت دوازده اپیدورال کردم سه ظهر تو خواب ناز بودم که بیدارم کردن رفتم رو صندلی زایمان به دنیا اومد دخترم

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

به نظرم الان ديگه پيش يه متخصص برو 

عزيزم خودت ميگي شونزده ساعت بعد كوچولوتو بغل كردي 

ميدونم سخته ودردناك... ولي نترس بهش فك نكن خدا مراقبتونه زايمان بي درد ك نيس

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

زایمان اولم برای دخترم من هم از ساعت 4 صبح درد کشیدم تا 10 شب  خیلی بد بود ... ولی زایمان دوم پسرم خیلی راحت بود . یه آمپول فشار زدن کیسه آبم هم پاره شده بود خودش 1 ساعت درد کشیدم . 

قربان وفای سگ ♥️
اینکارو نکن با خودت مفاصل زانوت از بین میره 

از هفته ۳۷بخاطر اینکه میگن راحت تر میشه زایمان  میرم دیگه موندم چکار کنم

راهکار بدین😥

دوستم ببخش بی ربطه ولی التماس دعا دارم برام دعا کن من دو ماهه نی نیمو از دست دادن واسه داشتنش دوسال انتظار کشیدم تورو خدا دعام کن

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام