2777
2789
عنوان

ژله با شیر

8384 بازدید | 21 پست

سلام خانما ببخشید اولین باره میخوام ژله با شیر درست کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید؟ اول اینکه بوی شیر گرفته میشه؟ با چه طعمی درست کنم بهتره؟ شیر کم چرب باشه اشکال نداره؟اگر دستوری دارید که استفادش کردید ممنون میشم بذارید.

اره بستنی خیلی بهتره اگه با شیر میخای شیر کم چرب بزار دمای محیط ک یخ نباشه . ژله رو هم وقتی درسست کردی بزار خنک خنک بشه بعد بریزش توی شیر ‌. اگه شیر داغ باشه یا ژله داغ باشه میبره خیلی بد میشه دون دون میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من براي تفكيك لايه هاي ژله از شير و پودر ژله آلورا استفاده ميكنم،البته شير رو وقتي كمي ژله ام از حرارت افتاد جاي آب سرد اضافه ميكنم تا دون دون نشه

بو و طعم خاصي هم نداره

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
با شیر خوب نمیشه یعنی؟

برا نوزاد میخوای؟؟؟ 

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

من چند روز پیش درست کردم ظرفو گزاشتم رو حرارت پودر ژله رو ریختم بعد یک فنجون و نصفی شیر ریختم یکم شکرم زدم هم زدم تا حل شد بعد که دماش یکم کمتر شد گزاشتم یخچال یک ساعته بسته شد خیلی هم خوش مزه بود 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر