2777
2789
عنوان

یه سوالی ذهنمو مشغول کرده😑😑😑

127 بازدید | 10 پست

اگه یک نفرو جادو کنن. بعد اون فردی که مرتکب این خطای بزرگ شده بفهمه که فرد مورد نظرش جادو رو باطل کرده. دوباره میتونه اونو جادو کنه و زندگیشو خراب کنه؟ حتی اگه به قول معروف بگن دعا گرفتن و جادو رو باطل کردن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرفو میشناسم ازش فاصله گرفتم ولی یه واسطه بینمون رفته بهش گفته فلانی فهمیده جادوش کردیو جادوتو باطل ...

منم یکی نزدیک یه ساله طلسمم کرده ولی تا الان نتونستم باطلش کنم

میشه بگی پیش کی رفتی جادوتو باطل کردی؟؟

البته خداروشکر من با اون فرد کاملا قطع ارتباط کردم و واسطه هم بینمون نیست

بنظرم دوباره برو پیش همون فرد که طلسم جدیدتو باطل کنه و با اون واسطه هم کلا قطع رابطه کن

#نه_به_لایک
منم یکی نزدیک یه ساله طلسمم کرده ولی تا الان نتونستم باطلش کنم میشه بگی پیش کی رفتی جادوتو باطل کرد ...

مامانم رفته پیش سید. بعد دعا داد بهم. گفته بود جادوش کردن که نتونه بچه دار شه. طرفم میشناسم کی هست چون خیلی تو زندگیم سنگ اندازی میکنه

مامانم رفته پیش سید. بعد دعا داد بهم. گفته بود جادوش کردن که نتونه بچه دار شه. طرفم میشناسم کی هست چ ...

ادرسی شماره ای چیزی ازش داری بدی؟؟؟

پیش ۲ نفر تا الان رفتم ولی جای اینکه گرفتاریم حل شه بدتر شرایطم افتضاح تر شده

#نه_به_لایک
ادرسی شماره ای چیزی ازش داری بدی؟؟؟ پیش ۲ نفر تا الان رفتم ولی جای اینکه گرفتاریم حل شه بدتر شرایطم ...

نه ادرسش که مال اصفهانه. خب دعاهایی که تو قران هست درباره این چیزارو تو نت پیدا کن و بخون. بنظر من تاثیرش بیشتره. اخه ادم صادق خیلی کم پیدا میشه