2777
2789

مجردم ولی خیلی موارد دیدم مادر شوهرا خیلی بابت این قصیه دلشون میگیره.کاری به خوب یا بد بودن مادر شوهر ندارم.ولی به هرحال بزرگتره و هیچ طوری نمشه اگر عروس عقب بشینه ولی اون دلشاد میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل خودم تو نانزدی اوتو بزور مینشوندم جلو بعدا دیگه فک کرد جای اون همون جلو هست دیگه خودش مستقی ...

ای وای بد عادتش کردی ک ..😟

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ای وای بد عادتش کردی ک ..😟

اره الان دوسه باره خودم میرم جلو میشینم تاروفم نمیکنم ولی احساس میکنم بهش حتی به شوهرمم برمیخوره چون تقصیر خودمه که بدعادتش کردم

اره الان دوسه باره خودم میرم جلو میشینم تاروفم نمیکنم ولی احساس میکنم بهش حتی به شوهرمم برمیخوره چون ...

بنظر من همین روند رو ادامه بده اونم کم کم عادت می‌کنه 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
مجردم ولی خیلی موارد دیدم مادر شوهرا خیلی بابت این قصیه دلشون میگیره.کاری به خوب یا بد بودن مادر شوه ...

منم مجردی عقیده تورو داشتم ولی بعده ازدواج فرق میکنه 

چ جالب الان بحثش هست  مادرشوهرم داره میگه من دوس ندارم جلو بشینم...

والا اینجا بیشترتون مادرشوهرتون درکش زیاده ولی مال من متاسفانه احساس میکنه همه کاره زندگی منه

اره الان دوسه باره خودم میرم جلو میشینم تاروفم نمیکنم ولی احساس میکنم بهش حتی به شوهرمم برمیخوره چون ...

خب بربخوره بهشون.مگه اونا به خواسته شما توجه میکنن که شما بخاطر برخوردن بخوای حس بدی داشته باشی

با شوهرتم یه بار که خوب صحبت کن و بگو دلیلت رو و تمام